Hier in Delft drink je over-the-top chocolademelk

Door Iris Olsthoorn 1 maart 2018

Het is gruwelijk koud én voorjaarsvakantie dus wij zeggen: tijd voor een flinke sloot warme chocolademelk. Het liefst natuurlijk met een flinke dot verse slagroom. Saai, zeg je? Ga dan eens langs bij een van deze Delftse zaken. Hier drink je namelijk overheerlijke, over-the-top versierde chocolademelk. Allesbehalve saai en ook nog eens superlekker!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

100 verschillende smaken

Leuk voor mensen met keuzestress: bij Quetzal aan de Voorstraat kan je kiezen uit meer dan 100 (!!!) verschillende chocomelksmaken. Als je écht groots wil uitpakken, kies je voor de ‘freaky hot choc salted caramel’: een warme chocolademelk met véél chocolade, brownie, slagroom en pretzels. Vind je dat íets te ver gaan? Dan kan je ook een ‘gewone’ chocolademelk nemen met vloeibare witte, bruine of pure chocolade. Daarbij kan je nog een heleboel verschillende smaakjes kiezen, zoals hazelnoot, maltezers of chili, over de keuze aan toppings nog maar te zwijgen.

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars
 

Met marshmellows en véél slagroom

Er kan niets op tegen een enorme mok warme chocolademelk met véél slagroom en marshmellows. Bij Bij Best kan je er zo eentje nemen! En wil je eventjes iets ander dan warme choco? Bij Bij Best hebben ze ook héle lekkere over-the-top koffiesoorten. Lees dit artikel maar eens!

Bij Best bars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

Nutellajar


Zeg je chocoladelover, dan zeg je Nutella-fan! Bij Otelli kan je de hazelnootpasta in vloeibare, warme vorm drinken. Natúúrlijk met slagroom, nog meer Nutella als topping en een lekker wafeltje.

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

Nu gesloten10:00 - 21:00

Markt 49, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Van Apreski tot strawberrychoco

chocolate company delft
Foto: Chocolate Company

Bij Chocolate Company Cafe op de hoek van de Markt zijn de chocomelks eigenlijk al bijzonder genoeg zonder bizarre toppings. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smaken van apreski (echt waar), banana wasabi of crème brûlée? Doe daar nog wat slagroom, aardbeien, nóg meer chocolade en discodip bij en je bent wel eventjes zoet.

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Nu gesloten08:30 - 19:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Pittig bakkie

Bij Jans kan je bij je lunch of taartje ook een lekkere chocolademelk drinken. Dat is geen gewone – nee, een spiced hot chocolate! Met koekjes erop. Proost!

Jans Delft koffiebars

Nu gesloten09:00 - 22:00

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Bekijk meer:koffiebars

 Met échte Delftse chocolade

Mocht je tijdens het shoppen in Delft ineens een intense trek krijgen in chocolademelk, dan kan je langswippen bij de Lelie op de Gasthuislaan. Daar verkopen ze namelijk chocolademelk met ‘Delfts bruin’. Dat is de inmiddels beroemde, échte Delftse chocolade. Ambachtelijke chocolade, lekkere dot verse slagroom en een topping van nóg meer ambachtelijke chocolade… Wij tekenen ervoor!

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken