Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Delft drink je over-de-top chocolademelk

Door Iris Olsthoorn 10 oktober 2020

Het is koud en guur buiten, dus wij zeggen: tijd voor een flinke sloot warme chocolademelk. Het liefst natuurlijk met een flinke dot verse slagroom. Saai, zeg je? Ga dan eens langs bij een van deze Delftse zaken. Hier drink je namelijk overheerlijke, over-de-top versierde chocolademelk. Allesbehalve saai en ook nog eens superlekker!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

100 verschillende smaken

Leuk voor mensen met keuzestress: bij Quetzal aan de Voorstraat kan je kiezen uit meer dan 100 (!!!) verschillende chocomelksmaken. Als je écht groots wil uitpakken, kies je voor de ‘freaky hot choc salted caramel’: een warme chocolademelk met véél chocolade, brownie, slagroom en pretzels. Vind je dat íets te ver gaan? Dan kan je ook een ‘gewone’ chocolademelk nemen met vloeibare witte, bruine of pure chocolade. Daarbij kan je nog een heleboel verschillende smaakjes kiezen, zoals hazelnoot, maltezers of chili, over de keuze aan toppings nog maar te zwijgen.


Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft

Gesloten12:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

 

Met marshmellows en véél slagroom

Er kan niets op tegen een enorme mok warme chocolademelk met véél slagroom en marshmellows. Bij Bij Best kan je er zo eentje nemen! En wil je eventjes iets ander dan warme choco? Bij Bij Best hebben ze ook héle lekkere over-the-top koffiesoorten.


Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

Witte choco

Wel eens witte chocolademelk gedronken? Bij Otelli op de Markt kan het. Geserveerd met extra veel witte chocolade bovenop, en zo’n heerlijk wafeltje. Proost!


Meer over Otelli Gelateria & Espressobar ontdekken?

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Markt 49, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Van Apreski tot strawberrychoco

chocolate company delft
Foto: Chocolate Company

Bij Chocolate Company Cafe op de hoek van de Markt zijn de chocomelks eigenlijk al bijzonder genoeg zonder bizarre toppings. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smaken van apreski (echt waar), banana wasabi of crème brûlée? Doe daar nog wat slagroom, aardbeien, nóg meer chocolade en discodip bij en je bent wel eventjes zoet.


Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Ijs&Zo

Posted by IJs & Zo Delft on Thursday, 10 October 2019

Ijs&Zo op de Kruisstraat ken je van de ijsjes, maar wist je dat ze ook heerlijke hot choc verkopen? Wit, melk of puur: ze ziet er allemaal even lekker uit. En kijk dat mini-ijsje erbij! Hoe zoet (letterlijk en figuurlijk) wil je het hebben?!


Meer over IJs & Zo Delft ontdekken?

IJs & Zo Delft ijssalons

Kruisstraat 1, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Weet jij nog meer adresjes waar over-de-top chocomelk verkocht wordt? Laat het ons weten via [email protected]

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.