Het huis niet uit met kerst en toch een topdiner: Le Vieux Jean regelt het

Aangeboden door Le Vieux Jean 2 december 2017

Met de kerst ga je waarschijnlijk gezellig met je hele familie eten. Alleen is niet iedereen een echte keukenprins(es)… Heb jij geen zin in gedoe maar wil je wél bij je eigen kerstboom zitten? Dan helpt Le Vieux Jean je uit de brand.

Het restaurant van Le Vieux Jean is met de kerstdagen gesloten, maar de koks van het Franse restaurant zijn dan wel druk in de weer om jouw kerstdiner te bereiden. Zij doen de catering voor jou, dus jij hoeft alleen nog maar bezig te zijn met een mooie aankleding en de laatste finishing touch aan de gerechten.

Dit staat er op het menu

Wat betreft het diner kan je er vanuit gaan dat iedereen zal smullen. Het kerstmenu bestaat uit vier gangen. Het voorgerecht is een taartje uit de oven van prei, gegrilde gamba’s en Bawykov zalm. Vervolgens ga je over op de bouillon van uien en gevogelte met Chinese wonton met een vulling van kalkoen. Als hoofdgerecht eet je een Schots hert met een crème van paddenstoelen en winterse knolgroenten. Dan krijg je ook nog een lekker toetje: een amandelbiscuit gevuld met witte chocolade en amarenekersen. Als dat geen succes wordt, weten wij het ook niet meer. Voor dit heerlijke maal betaal je €38,50 per persoon.

Je kunt er trouwens ook nog bijpassende wijnen en beroemde gerechten van Le Vieux Jean bij bestellen, zoals een terrine van eendenlever of  een met dragonboter gegrilde zeekreeft. Op die manier weet je zeker dat je gasten blij naar huis gaan.

Reserveer op tijd

Lijkt het je wat? Geef dan voor 20 december je bestelling door via [email protected] of 015 2130433. Je kunt je diner dan zondag 24 december tussen 14.00 en 17.00 uur afhalen. Bezorgen in de gemeente Delft kan ook, dit kost €7,50.

Le Vieux Jean restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 14:00 |18:00 - 22:00

Heilige Geestkerkhof 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca