Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel Delft bakt: met deze recepten kom je het weekend wel door

Aangeboden door Ekoplaza Delft 5 november 2020

Op sommige momenten lijkt het te wennen, op andere momenten slaat door dat binnen zitten de verveling toe. Gelukkig heb je dan indebuurt voor wat fijne tips om de tijd door te komen. Weet je nog dat in de eerste lockdown iedereen aan het bakken geslagen was? Dat kun je natuurlijk nu ook weer gewoon doen. Je bent even bezig en je hebt iets lekkers voor bij de koffie. Tussen deze recepten van Ekoplaza vind je vast iets naar je smaak!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pompoen karamelcake

Als je één product zou moeten kiezen dat met de herfst te maken heeft, dan is dat toch wel de pompoen. Je maakt met pompoen niet alleen een heerlijke pompoensoep, ze zijn ook goed te grillen en pompoenen misstaan niet in een salade met linzen. Ekoplaza deelt een waanzinnig lekker recept om de pompoen niet hartig te eten, maar er een smakelijke taart van te bakken. Het recept vind je hier. Succes!

Rode bieten chocoladetaart

Foto: Ekoplaza

Een chocoladetaart van rode bieten, dat klinkt toch best spannend. Heb jij het in je om een wat bewustere chocoladetaart te serveren? Je proeft de rode bietjes bijna niet en door het vocht wordt de taart heerlijk smeuïg. Absoluut een aanrader volgens Ekoplaza. Het recept vind je hier.

Koekjes voor bij de thee

Foto: Ekoplaza

Weer een heerlijk recept maar net even wat anders dan je gewend bent van koekjes. Leuk om wat nieuws uit te proberen! Het is belangrijk dat de kom en de spatel goed schoon zijn als je de eiwitten opklopt. Vetresten zorgen ervoor dat het eiwit niet bindt en dat is erg belangrijk in dit recept.

Fudge met pecannoten

Foto: Ekoplaza

Chill! Bij dit recept hoef je niet te bakken, het hoeft alleen maar op te stijven in de koelkast. Een guilty pleasure, maar dan iets minder guilty vanwege de gezonde ingrediënten. Ideaal voor een herfstige zondagmiddag. Bij Ekoplaza in Delft vind je alle ingrediënten.

Glutenvrije speculaasmuffins

Foto: Ekoplaza

Wij snappen best dat het lastig is om zonder gluten te moeten leven. Daarom delen we graag deze zalige speculaasmuffins. Zo kan je toch je weggestopte kruidnotenverslaving stillen. Het recept vind je hier en de producten koop je bij de Ekoplaza in Delft.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ekoplaza Delft. Meer over Ekoplaza Delft ontdekken?

Ekoplaza Delft supermarkten

Gesloten08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.