Happy Tosti onthult: dit zijn de 5 meest bestelde tosti’s

Aangeboden door Happy Tosti Delft 28 september 2018
We weten niet hoe het met jou zit, maar ons kun je midden in de nacht wakker maken voor een lekkere tosti. Nu hebben we toevallig een superfijn tostiwalhalla in Delft en daarom vroegen wij aan hen: wat zijn jullie meest bestelde tosti’s? Eigenaresse Nikki onthult wat de favoriete tosti’s zijn van Delftenaren. 
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De klassieker: ham-kaas

tosti happy ham kaas
Tja, wat gaat er boven een tosti met ham en kaas? Helemaal niets! Het is ook niet meer dan logisch dat dit de meest populaire tosti is. Nikki vertelt: “Hij wordt belegd met gerookte ham en belegen biologische kaas. Ook het brood is biologisch en wordt gemaakt door bakker Lekker Brood uit Den Haag. Je kunt kiezen uit wit, meergranen, donker zonnebloem óf glutenvrij brood.” Want hè: zelfs een tosti ham-kaas heeft soms wat variatie nodig.

De nieuwkomer: chicken tex-mex

Deze tosti is net nieuw, maar hij is nu al geliefd! “We beleggen het brood met gerookte kip en vervolgens gaat daar belegen biologische kaas, paprika en ui op.” Klinkt als een fiësta op een broodje!

De long time favorite: tosti spicy chorizo

“Deze tosti blijft populair. We beleggen het brood met chorizo, gruyere kaas, belegen bio kaas, cheddar kaas en jalapeños.” Een combinatie die je thuis misschien niet zo snel zou maken en daardoor juist érg leuk om te bestellen. Is hij trouwens ietsje te pittig voor je? Dan kun je er een huisgemaakte limonade of een ander lekker drankje bij bestellen om af te koelen.

Terug van weggeweest: tosti pizza

Wat gebeurt er als je twee fantastische producten met elkaar combineert? Dan krijg je iets dat nóg geweldiger is! De tosti pizza is er eentje uit deze categorie. “De tosti is belegd met pizzasaus, mozzarella, Grana Padano, ui en pesto”, vertelt Nikki. “Hij stond eerst op de kaart als special maar was zo populair dat we hem een permanent plekje hebben gegeven.”

Voor de kaasliefhebbers: tosti cheesy

Gruyere kaas, belegen bio kaas en cheddar kaas op een broodje… Daar loopt het water je toch van in de mond? Als je van kaas houdt, in elk geval zéker! “Het is niet voor niets één van onze meest bestelde tosti’s”, lacht Nikki. “Ook fijn: als je geen tijd hebt om uitgebreid te gaan lunchen, kun je de tosti’s ook gewoon meenemen. Hetzelfde geldt voor de koffie, thee en taart.”

Happy Tosti Delft lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Voldergracht 4, Delft

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.