Happy Tosti geeft weg: 5 x lunch voor twee personen

Aangeboden door Happy Tosti Delft 30 november 2018

Het is bijna december! Dé maand bij uitstek om elkaar cadeautjes te geven en gezellig samen te zijn met familie, vrienden en collega’s. Maar voor sommige mensen is dat niet mogelijk… Daarom heeft Happy Tosti een supertoffe actie bedacht!

Want wat past er nu beter bij Happy Tosti dan happiness weg te geven? “Iedere dag beleven wij veel plezier om onze gasten te verwennen met de lekkerste tosti’s in ons vrolijke restaurant”, vertelt eigenaresse Nikki. “Dat plezier delen we ook graag met mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om buiten de deur te gaan lunchen.”

Dit geeft Happy Tosti weg

Je doet niet mee aan deze actie voor jezelf, maar voor een ander. Laat vóór 5 december weten wie er een lunch verdient bij Happy Tosti door een mail te sturen naar [email protected] Dat kan een groep zijn, maar ook twee personen. In totaal geeft Happy Tosti vijf keer een lunch voor twee personen weg óf een lunch voor een groep van maximaal tien personen. In de week van 10 tot en met 14 december worden de gelukkige winnaars in de watten gelegd. Dus waar wacht je nog op? Geef iemand op en wie weet bezorg jij diegene een echte december to remember.

Heb je nú al zin in een lunch bij Happy Tosti? Hier kun je alvast inspiratie opdoen:

happy tosti delft

Happy Tosti onthult: dit zijn de 5 meest bestelde tosti’s

We weten niet hoe het met jou zit, maar ons kun je midden in de nacht wakker maken voor een lekkere ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Happy Tosti Delft Meer over Happy Tosti Delft ontdekken?

Happy Tosti Delft lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voldergracht 4, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.