Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hamburger-lovers opgelet: je kunt straks een héle exclusieve krijgen in deze nieuwe pop-up

Door Iris Olsthoorn 12 juli 2017

Ben jij helemaal gek van hamburgers? Dan is er goed nieuws voor je, want dé hamburgerkoning, Diego Buik, komt deze zomer een hele speciale burger serveren in Delft. 

Chefkok Diego Buik reist deze zomer rond met zijn Burger Atelier. Naast Amsterdam, Den Haag en Rotterdam komt hij eind september ook naar Delft.  Hij zet zijn pop-up voor twee dagen op ín het Friet District. Alles aan deze burgerparty is exclusief, zo kunnen er maar weinig mensen reserveren: “We hebben een grote tafel voor twaalf personen die gereserveerd hebben, maar spontane binnenlopers kunnen natuurlijk ook de burger bestellen. Maar, vol is vol!”

Unieke burgers

De hamburgerkoning belooft twee soorten, unieke burgers: “Een hamburger is natuurlijk altijd een broodje, vlees of vis enzovoorts.. Maar dit worden burgers die je nog nooit van je leven gegeten hebt. De bakker maakt speciaal brood, de slager zorgt voor uniek vlees en de sauzen worden ook bijzonder.” En als Diego dat zegt, mogen we hem best geloven. Hij maakte niet zo lang geleden namelijk nog de allerduurste burger ter wereld, met bladgoud en kaviaar. 

Voor mannen én vrouwen

Van plan om je date hier mee naartoe te sleuren? Kan prima, want Diego maakt één burger voor mannen en één voor vrouwen: “Ik heb best wat vrouwelijke fans, maar vaak vinden vrouwen een hele hamburger toch te veel. Daarom maak ik één grote burger met veel vlees en één vrouwvriendelijke burger.”

De precieze data dat Diego zijn superburgers aan Delftse burgerlovers komt serveren, zijn nog niet bekend.

[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.