Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Borrelen of dineren met een grote groep: hier kan dat in Delft

Aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère 23 oktober 2018

Als je in Delft een café zoekt waar je kunt borrelen of dineren met een grote groep, kan dat knap lastig zijn. Maar vanaf nu hoef je daar niet meer lang over na te denken. Bij Belgisch Biercafé Belvédère kun je gewoon terecht voor een borrel of groepsdiner.

Borrelen

Of het nu gaat om een borrel voor honderd man of een diner met zeventig personen: bij Belgisch Biercafé Belvédère draaien ze er hun hand niet voor om. “In het café beneden kun je heerlijk borrelen”, vertelt eigenaresse Floor. “We hebben heel veel verschillende bieren op de tap: dat vinden gasten vaak erg leuk. Daarnaast zorgen we – als je dat wilt – natuurlijk ook voor lekkere hapjes. Dat kan van alles zijn, want het is jouw feestje. Denk bijvoorbeeld aan bittergarnituur, minizakjes Belgische friet, blokjes kaas en worst van Verkade & Jacques of stokjes kipsaté. Borrels zijn bij ons altijd op maat, je zit dus niet vast aan een arrangement.”

Dineren

Heb jij meer zin in een gezellig groepsdiner? Ook dat is mogelijk. “We hebben drie voorbeeldmenu’s voor groepen in verschillende prijsklassen. Natuurlijk valt daar nog wel iets in te wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan een extra vleesgerecht of een menu met twee gangen in plaats van drie.” Extra leuk: Belgisch Biercafé Belvedere geeft je diner altijd een persoonlijk tintje door een gepersonaliseerde menukaart te maken. “Daar maken we gasten erg blij mee.”

Gezellig tijdens de donkere dagen

Vooral met de donkere dagen is een borrel of groepsdiner bij Belgisch Biercafé Belvédère supergezellig. “De lichtjes buiten op de Beestenmarkt maken het sfeervol, maar binnen maken we het natuurlijk ook sfeervol. Wacht in elk geval niet te lang met reserveren, want we zitten zó vol!”


Meer over Belgisch biercafé Bélvedère ontdekken?

Belgisch biercafé Bélvedère cafés

Geopend11:00 - 01:00

Beestenmarkt 8, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.