Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x uit eten in Delft onder een tientje

Door Iris Olsthoorn 13 december 2019

Je kent het wel. Het einde van de maand is in zicht, kerst komt eraan, de koelkast is kapot… Maar dat is – gelukkig – geen reden om niet uit eten te gaan, want er zijn genoeg restaurants in Delft waar je goedkoop uit eten kunt. Bij deze restaurants eet je voor minder dan een tientje:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Ciao Ciao

Ciao Ciao Delft

Wanneer is het nou géén goed moment voor pizza? Juist, nooit. Bij Ciao Ciao kun je een heleboel soorten scoren voor onder de tien euro. En leuk voor de studenten: op vertoon van je collegekaart eet je zelfs een pizza voor €5,99. Geen zin om de deur uit te gaan? Deze pizzabakkers bezorgen ook bij je thuis.


Meer over Ciao Ciao Delft ontdekken?

Ciao Ciao Delft italiaanse restaurants

Gesloten16:00 - 22:00

Binnenwatersloot 38, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Thuis by Ladera

goedkoop uit eten delft
Foto: Thuis by Ladera

Als je houdt van echte Hollandse kost, moet je gaan eten bij Thuis by Ladera. Je stelt hier zelf je AVG’tje samen: je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees, aardappelen en groente. Vind je het lastig kiezen tussen broccoli of rodekool? Dan kan je ook gewoon gaan voor de wekelijkse stamppot van €7,50.


Meer over Thuis by Ladera ontdekken?

Thuis by Ladera restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:00

Oosteinde 123, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Hangout

the hangout delft

The Hangout is een ideale plek als je gezellig én goedkoop uit eten wilt. Bijna alle gerechten zijn minder dan een tientje en de menukaart is divers. Wat dacht je van een lekkere burger, vegan lasagne of fish and chips? Wij weten het wel!


Meer over The Hangout ontdekken?

The Hangout restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Shabu to Go

shabu to go delft
Sushichef Bin

Een (redelijk) gezonde hap voor een klein prijsje: bij Shabu to go kan het uitstekend. Zo heb je al een pokébowl voor €8,95 en voor €9,50 twaalf stukjes maki sushi. Denk je nu: Shabu to go is toch alleen afhalen en bezorgen? Klopt, maar er staan ook een aantal stoelen en tafels waar je gezellig kunt zitten. Geen plek waar je de hele avond blijft hangen, maar soms is dat nét wat je zoekt.


Meer over Shabu to go Delft ontdekken?

Shabu to go Delft sushi restaurants

Geopend12:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

De Beierd

de beierd delft

Zin om in een gezellig eetcafé-sfeertje uit te gaan, maar niet om bakken met geld uit te geven? Dan zit je goed bij de Beierd. Daar serveren ze een dagschotel voor €9,-. Is dat iets wat je niet zo lekker vindt? Dan kan je voor dezelfde prijs gaan voor de overheerlijke klassieker spaghetti aglio e olio.


Meer over Eetcafé de Beierd Delft ontdekken?

Eetcafé de Beierd Delft eetcafés

Gesloten15:00 - 02:00

Burgwal 18, Delft

Bekijk meer:eetcafés

De Wijnhaven

delft wijnhaven winter
Foto Gerrit de Groot

Iedere dag zijn er nieuwe dagschotels bij de Wijnhaven. Hiervan is er eentje in ieder geval onder een tientje. Voor nog geen euro meer combineer je de soep van de dag met de flammküchen (een soort pizza) van de dag – ook een prima maaltje lijkt ons!


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend10:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Klein Seinpost

klein seinpost delft

Net nieuw: pannenkoekenrestaurant Klein Seinpost. Voor €6,65 heb je hier al een heerlijke pannenkoek met suiker of poffertjes met boter. Wil je een wat dikker belegde pannenkoek? Dan kun je ook gaan voor een variant met spek en kaas of appel en rozijn. Een ding is zeker: je bent nooit meer kwijt dan €10,-.


Meer over Klein Seinpost ontdekken?

Klein Seinpost

Geopend09:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 476, Delft

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.