7 x uit eten in Delft onder een tientje

Door Iris Olsthoorn 17 oktober 2017

Je kent het wel. Het einde van de maand is in zicht, de feestdagen komen eraan, de koelkast is kapot… Maar dat is – gelukkig – geen reden om niet uit eten te gaan, want er zijn genoeg restaurants in Delft waar je goedkoop uit eten kunt. Bij deze restaurants eet je voor minder dan een tientje:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ciao Ciao

Ciao Ciao Delft

Wanneer is het nou géén goed moment voor pizza? Juist, nooit. Bij Ciao Ciao kun je een heleboel soorten scoren voor onder de tien euro. En leuk voor de studenten: op vertoon van je collegekaart eet je zelfs een pizza voor €5,99. Geen zin om de deur uit te gaan? Deze pizzabakkers bezorgen ook bij je thuis.

Ciao Ciao Delft italiaanse restaurants

vandaag gesloten

Binnenwatersloot 38, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Thuis by Ladera

goedkoop uit eten delft
Foto: Thuis by Ladera

Als je houdt van echte Hollandse kost, moet je gaan eten bij Thuis by Ladera. Je stelt hier zelf je AVG’tje samen: je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees, aardappelen en groente. Vind je het lastig kiezen tussen broccoli of rodekool? Dan kan je ook gewoon gaan voor de wekelijkse stamppot van 7,50 euro.

Thuis by Ladera restaurants en horeca

vandaag gesloten

Oosteinde 123, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Hangout

the hangout delft

The Hangout is een ideale plek als je gezellig én goedkoop uit eten wil. Bijna alle gerechten zijn minder dan een tientje en de menukaart is divers. Wat dacht je van een lekkere burger, vegan lasagne of fish and chips? Wij weten het wel!

The Hangout restaurants en horeca

nu gesloten08:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Shabu to Go

shabu to go delft
Sushichef Bin

Een (redelijk) gezonde hap voor een klein prijsje: bij het nieuwe Shabu to go kan het uitstekend. Zo heb je al een pokébowl voor €8,95 en voor €9,50 twaalf stukjes maki sushi. Denk je nu: Shabu to go is toch alleen afhalen en bezorgen? Klopt, maar er staan ook een aantal stoelen en tafels waar je gezellig kunt zitten. Geen plek waar je de hele avond blijft hangen, maar soms is dat nét wat je zoekt.

Shabu to go Delft sushi restaurants

nu gesloten14:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

De Beierd

de beierd delft

Zin om in een gezellig eetcafé-sfeertje uit te gaan, maar geen zin om bakken met geld uit te geven? Dan zit je goed bij de Beierd, want daar serveren ze een dagschotel voor €9,-. Is dat iets wat je niet zo lekker vindt? Dan kan je voor dezelfde prijs gaan voor de overheerlijke klassieker spaghetti aglio e olio.

Eetcafé de Beierd Delft cafés

nu gesloten10:00 - 01:00

Burgwal 18, Delft

Bekijk meer:cafés

De Wijnhaven

delft wijnhaven winter
Foto Gerrit de Groot

Iedere dag zijn er nieuwe dagschotels bij de Wijnhaven. Hiervan is er eentje in ieder geval onder een tientje. Voor nog geen euro meer combineer je de soep van de dag met de flamkuchen (een soort pizza) van de dag – ook een prima maaltje lijkt ons!

De Wijnhaven cafés

nu gesloten11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Suruba Food

Ga jij watertanden bij de gedachte aan bara, roti, bakkeljauw en pom? Dan zit je bij Suruba Food aan de Phoenixstraat helemaal goed. Je kan er ook terecht voor bami of nasi voor maar €6.50! Je kunt deze lekkernijen afhalen of daar aan een tafeltje opeten.

Suruba Food restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 20:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken