Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws! Je kunt nu ook eten afhalen bij Steakhouse Buenos Aires

Aangeboden door Steakhouse Buenos Aires 13 mei 2020

We kunnen ons zo voorstellen dat Delftse foodies – net als wij – even moesten slikken toen alle restaurant de deuren moesten sluiten. Als liefhebbers van lekker eten werden wij dan ook heel blij van het nieuws dat je vanaf nu eten kunt bestellen en afhalen (met korting!) bij Argentijns steakhouse Buenos Aires.

Nu het restaurant tijdelijk is gesloten, heeft Steakhouse Buenos Aires een gloednieuwe take away menukaart gelanceerd. Daarop staan de bekende klassiekers van het Argentijnse Steakhouse, vanaf sommige gerechten nu verkrijgbaar zijn met 35% korting. Op de kaart staat onder meer: de lendebiefstuk, de entrecôte, de ossenhaas en natuurlijk de populaire gegrilde spareribs. Bij de gerechten krijg je knapperige Franse frietjes en een salade. En ook heel fijn: je kunt gratis de chimichurri bestellen, een typisch Argentijnse marinade. Deze marinade smaakt heerlijk bij alle vleesgerechten.

Afhalen bij Buenos Aires

Wil jij binnenkort genieten van één van die heerlijke gerechten van Steakhouse Buenos Aires? Dan kun je jouw bestelling telefonisch doorgeven. Bel hiervoor naar: 015 212 2210. Dit kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Het Argentijnse restaurant is geopend voor het afhalen van uw bestellingen van woensdag t/m zaterdag vanaf 17:00 tot 21:00 uur. Buenos Aires ligt in het centrum van Delft aan de Peperstraat 5. Klik hier voor een routebeschrijving. Je kunt maximaal met één persoon naar binnen. Het restaurant vraagt met nadruk om de bestelling zo veel mogelijk alleen af te komen halen. Zo beperken zij het aantal mensen in de zaak.


Meer over Steakhouse Buenos Aires ontdekken?

Steakhouse Buenos Aires argentijnse restaurants

Geopend17:00 - 23:00

Peperstraat 8-16, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.