Gezelligheid ten top: eten bij Chinees restaurant China Garden

Aangeboden door China Garden Delft 14 maart 2019

Stokjes op tafel, een aquarium vol goudvissen en natuurlijk een mooie, grote vaas. Weet jij al waar we het over hebben? Een Chinees restaurant, natuurlijk! China Garden in Buitenhof is één van de laatste zaken in Delft waar je kunt genieten van het beste uit de Chinese keuken. 

china garden delftAl sinds 1977 (!) is het restaurant gevestigd in Delft. “We zijn een van de laatste échte Chinese restaurants in Delft”, vertelt bedrijfsleider Lin. “En dat gaat ook niet veranderen. Wij vinden het heel belangrijk om service te bieden aan gasten en te zorgen dat ze zich thuis voelen. Dat begint er al bij dat je bij binnenkomst een gratis mandje huisgemaakte kroepoek of cassavechips krijgt. Verder maakt het ons niet uit of je komt voor een compleet menu of alleen een drankje en een loempia. Je bent welkom!”

Alles is zelfgemaakt

De koks van China Garden zijn de hele dag in de weer om te zorgen dat er ’s avonds een écht verse maaltijd voor je klaar staat. De menukaart is heel uitgebreid. “Onze kok is heel kritisch”, vertelt Lin. “Hij maakt alles zelf: van de sauzen tot zijn beroemde ossenhaasschotel. Daarnaast doet hij er ook niet moeilijk over als je bijvoorbeeld niet van champignons houdt of wat extra pit in je eten wilt. Hij maakt het eten naar jouw wensen klaar.” Dit is één van de redenen waarom China Garden al ruim veertig jaar bestaat en een begrip is in Delft en omgeving. “Mensen komen terug vanwege onze goede prijs-kwaliteit verhouding. Dat vinden we heel belangrijk!”

Snelle afhaal

Heb je geen tijd om uitgebreid in het restaurant te gaan eten? Dan kun je bij China Garden ook afhalen. Er zijn bijvoorbeeld speciale familie menu’s met voor elk wat wils. “We hebben een snel team, dus je staat in mum van tijd weer buiten. En je auto parkeer je bij ons gewoon gratis voor de deur. Je vindt ons schuin tegenover de nieuwe Lidl Griegstraat, naast Karlas Fietsen.”

Catering

Als je binnenkort een feestje hebt, kun je ook genieten van het eten van China Garden. “Vanaf vijftien personen verzorgen we ook catering. Vanaf €12,50 per persoon bieden we een compleet diner aan. Je hoeft zelf écht niets te doen: wij brengen de borden, bestek en het eten op locatie. Als je bent uitgegeten, komen we alles na één telefoontje weer ophalen.” Lijkt het je wat? Bel dan naar 015 256 3735 voor meer informatie. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door China Garden Delft. Meer over China Garden Delft ontdekken?

China Garden Delft chinese restaurants

Nu gesloten15:00 - 21:30

Bartokpad 8 , Delft

Bekijk meer:chinese restaurants

adv.