Gezellig! Hier kun je eten delen in Delft

Aangeboden door De Delf 19 oktober 2018

Krijg jij ook last van keuzestress zodra je een menukaart openslaat? Of ben je gewoon dol op eten proeven en zie jij de tafel het liefst vol staan met allerlei lekkers? Dan hebben wij een tip voor je: ga eens een vorkje prikken bij De Delf.

Het eten bij De Delf wordt altijd geserveerd op een grote plank. Met z’n tweeën (of meer, natuurlijk) kies je een aantal gerechten van de kaart die je lekker lijken. Die worden vervolgens geserveerd op een grote plank en dan kan het smullen beginnen! En vond je dat ene gerechtje superlekker? Dan bestel je die gewoon nog een keer!

de delfDit staat er op de kaart

Het is trouwens maar goed dat je meerdere gerechtjes kunt proberen, want er staan heel wat lekkere dingen op de kaart. Er zit voor iedereen wel wat bij: of je nu vegetarisch eet of een echte vleesliefhebber bent. Denk bijvoorbeeld aan een pompoenstoof met witte wijn, een gevulde portobello of juist een flat iron steak van 250 gram. Bij al die gerechtjes kun je (zoete aardappel) friet bestellen en salade. Vind je het maar moeilijk om een keuze te maken? Dan kun je ook gaan voor een vooraf samengestelde plank.

Borrelen bij De Delf

Overigens is De Delf niet alleen leuk om lekker te eten; je kunt er ook fantastisch borrelen. Vanaf een uur of vier kun je borrelplanken bestellen met allerlei lekkere hapjes als flammküchen, Delftse bitterballen en brood met smeersels. Erbij drink je een biertje van de tap, lekker glas wijn of één van de speciale frisdranken van Fentimans.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Delf. Meer over De Delf ontdekken?

De Delf restaurants en horeca

Nu open10:30 - 22:00

Oude Delft 113, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.