Genieten! Hier moet je zijn voor een heerlijke paasbrunch in Delft

Aangeboden door De Brasserij 31 maart 2019

Lekker uitslapen en dan uitgebreid brunchen: is er een betere manier om Pasen te beginnen? Laat je dit jaar verwennen en geniet samen met de familie van een paasbrunch bij De Brasserij. Er is nu nog plek over, dus reserveer snel!

Benieuwd wat je allemaal krijgt tijdens deze brunch? Om 12.00 uur worden jullie ontvangen met een heerlijk glas prosecco rosé. Vervolgens krijg je een kopje heldere groentebouillon. Daarna staat er een overdadig buffet klaar. Denk aan verschillende broodjes, beleg en croissants, Italiaanse gemengde salade, gerookte zalm, pasteitjes met kippenragout, vegetarische pastasalade… Maar zorg wel dat je nog een beetje ruimte overhoudt, want er staat nog een luxe dessertbuffet op je te wachten! Handig om te weten: koffie, thee, melk, jus d’orange zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de kinderen is er limonade, appelsap, Fristi en Chocomel.

Leuk voor kinderen

Als je kinderen hebt, is het zéker een aanrader om met Pasen te brunchen bij De Brasserij. In de verbouwde stadsboerderij is er een knutselhoek, kinderen worden geschminkt en ze kunnen heerlijk buitenspelen. Kun jij in de tussentijd rustig bijkletsen met je familie!

Reserveren

Lijkt het je wat? Reserveer snel voor De Brasserij volgeboekt is! Je bent op eerste of tweede paasdag welkom vanaf 12.00 uur en het duurt tot 15.00 uur. De brunch kost €32,50 per persoon, voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar betaal je €14,50. Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected].

Lees ook:

de brasserij delft

Geen rommel thuis: vier je verjaardag bij de Brasserij

Je verjaardag vieren is hartstikke leuk. Maar vaak komt het erop neer dat jij aan het rennen bent me...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Brasserij. Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij lunch

Nu gesloten12:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.