Geniaal: je kunt binnenkort chique dineren tussen de koeien

Aangeboden door La Tasca Delft 29 april 2019

Veel mensen vinden het leuk om te weten waar het eten op je bord vandaan komt, helemaal als je bij een restaurant zit. Restaurant La Tasca heeft dat nu wel héél letterlijk genomen: op zondag 2 juni organiseren ze een chique diner tussen de koeien van Hoeve Biesland.

Wie La Tasca een beetje kent, weet dat dit restaurant Mediterrane gerechten serveert op hoog niveau. De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten. Om te laten zien waar die heerlijke producten vandaan komen, organiseren ze binnenkort het ‘Diner bij de boer’. Wat je je hierbij moet voorstellen? We nemen je mee.

Dit ga je meemaken

Als je aankomt bij Hoeve Biesland, rij je eerst langs de velden van groenteboerin Linda Duijndam. Daar worden de lekkerste biologisch-dynamische groenten verbouwd. Vervolgens zie je de koeien grazen in de wei. Op het erf staat de bakkerij van bakker Jan Bronswijk. In één van de stallen, naast stier Oscar, staat een lange tafel die chique is gedekt. Je wordt rondgeleid op de hoeve zodat je kennis kunt maken met de bijzondere boerderij. Daarna ga je genieten van een uitbundig diner met twee amuses, vijf gangen en een bijbehorend wijnarrangement. Het kan zomaar zijn dat je aan een romig dessert zit en de koeien voorbij lopen om gemolken te worden. Hoe leuk is dat!

Ingrediënten geleverd door Hoeve Biesland

Voor de gerechten van het diner wordt natuurlijk gebruik gemaakt van de biologische producten van de boerderij. De slager levert het vlees, de bakker maakt een aantal bijzondere broodcreaties en groenteboerin Linda levert de groenten en kaas van de boerderij. Dat kan niet anders dan een geweldige ervaring worden!

Wil je erbij zijn? Dan moet je snel zijn, want de kaarten gaan hard. De kosten zijn €110,- per persoon. Het ‘Diner bij de boer’ op 2 juni begint om 14.00 uur met een rondleiding op de hoeve. Je koopt de tickets hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Tasca Delft. Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Nu gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.