Geen zin om te koken, wél gezond eten: hier kan het

Aangeboden door JENT 6 september 2018

Als je thuiskomt en in de koelkast ligt alleen nog een restje pasta van gisteren, is het héél aantrekkelijk om even een pizza te bestellen. Maar sinds kort is er een restaurant waar je terecht kunt voor heel veel fijne gezonde alternatieven: Jent! 

jent delftHeb je deze nieuwkomer aan de Binnenwatersloot eventjes gemist? Jent is een afhaal- en bezorgrestaurant waar je terecht kunt voor snelle, gezonde maaltijden. Denk aan rijst met kip, veel groenten en kikkererwten of zoete aardappel met zalm en sperzieboontjes. Daarnaast kun je hier ook een lekker ontbijtje bestellen zoals pancakes en smoothie bowls. Jent heeft daarnaast veel opties voor vega(n)s. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want een maaltijd kost tussen €6,95 en €12,95.

Jent DelftDit betekent duurzaamheid bij Jent

Naast dat het eten mega gezond en lekker is, werkt Jent óók nog eens hartstikke duurzaam. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Eigenaar Jermaine legt het uit. “Duurzaamheid past bij ons concept. Daarom letten we erop wat de afkomst is van de producten die we inkopen. Verder zijn zoveel mogelijk producten biologisch, bezorgen we het eten met e-bikes en hebben we drankjes van Lemonaid en Earth Water. Deze drijven geven een deel van de opbrengst aan een goed doel. We willen met Jent eraan bijdragen dat de wereld een beetje beter wordt én dat mensen zich gezonder en energieker voelen.”

Jent DelftDaarom is het zo betaalbaar

Daarnaast is het eten dus óók nog eens hartstikke betaalbaar. Hoe dat kan? “We maken simpelweg slimme prijsafspraken met leveranciers. Verder bereiden we het eten op een efficiënte manier, maar alles is wél vers: niets komt uit een pakje of een zakje. Op deze manier krijgen we het voor elkaar dat je een gezonde maaltijd hebt voor hetzelfde geld als een hamburger bij een fastfoodketen.”

Heb je al trek gekregen? Dan kun je hier meteen eten bestellen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door JENT Meer over JENT ontdekken?

JENT restaurants en horeca

Nu open12:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Binnenwatersloot 19, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.