Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen Michelinsterren voor Delft – wel in de buurt

Door Iris Olsthoorn 12 december 2016

De Michelinsterren voor 2017 zijn vandaag uitgereikt. De nieuwe gids deelde aan zes restaurants nieuwe sterren uit. In Delft is er, net als in 2016, geen restaurant te vinden met een ster. 

Wij vinden dat je in Delft heerlijk kunt eten, maar volgens de gids zijn er hier nog geen ster-waardige plekjes te vinden. Wil je nu echt eens eten bij een restaurant met één of meerdere sterren, dan kan je gelukkig in de buurt van Delft wel terecht:

Restaurant Aan de Zweth behoudt zijn ster. Bij dit restaurant in Schipluiden maakt chefkok Joris Peters een heerlijk lunch of diner menu voor je klaar. In Rijswijk zit restaurant Niven, waar chefkok Niven Kunz met veel groenten voor je kookt. Niven is pas 35 maar is al 11 jaar in het bezit van een ster. Verder kan je naar verschillende restaurants in Rotterdam of Den Haag, bijvoorbeeld naar FG van chefkok Francois Geurds.

Binnenkort ook een beetje ‘ster’ in Delft

De oplettende lezer heeft het al door, maar binnenkort kunnen wij tóch een beetje genieten van sterren-waardig voedsel in Delft. Niven Kunz gaat hier namelijk een Friet District beginnen. Meer over Friet District Delft ontdekken?

Friet District Delft

Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voldersgracht 4, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.