Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geef je binnenkort een feestje? Laat Rode Rozen & Tortilla’s de BBQ regelen

Aangeboden door Rode Rozen en Taartjes 27 mei 2017

Geef je binnenkort een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of zijn je ouders 50 jaar getrouwd? Ga dan niet zelf uren in de keuken staan, maar laat Ebe van Rode Rozen & Tortilla’s komen met zijn grote Amerikaanse barbecue.

“Ik ben vroeger slager geweest, dus barbecueën ligt me nauw aan het hart”, vertelt Ebe. “Ik heb een enorm grote Amerikaanse smoker barbecue waarop ik het vlees langzaam laat garen. En nee, dan heb ik het niet over saté: op mijn barbecue liggen pulled pork, cote de boeuf, langzaam gegaarde zalm, short ribs en burgers.”

Comfortfood

Als Ebe je feestje catert, neemt hij niet alleen het vlees en de barbecue mee: “Je krijgt lekkere huisgemaakte salades en goed brood. Het is echt comfortfood.”

De ruimte wordt mooi aangekleed

Rode Rozen & Tortilla’s komt met de smoker bij je cateren vanaf dertig personen. Je kunt ervoor kiezen om het eten te laten uitserveren, maar een buffet kan natuurlijk ook. “Natuurlijk kleden we de ruimte ook mooi aan, zodat het écht een feestje wordt.” Lijkt het je wat? Neem dan hier contact op om de mogelijkheden door te spreken.


Meer over Rode Rozen en Taartjes ontdekken?

Rode Rozen en Taartjes speciaalzaken

Geopend09:00 - 16:00

Verwersdijk 116, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.