Frans en Marleen: ‘Hier hebben ze de lekkerste chocolade’

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 12 mei 2019

Iedere Delftenaar heeft zo zijn of haar favoriete plekken. Frans en Marleen Buiter zijn naar eigen zeggen ‘niet van die koffietent-gangers’, maar toch zitten ze steevast elke week aan een latte bij Chocolate Company Café. Ze vertellen wat ze zo fijn vinden aan het chocolade café op de Markt.

chocolate company cafe delftChocolate Company Café is nu ruim een jaar open in Delft en al vanaf het eerste begin zijn Frans en Marleen vaste gasten. “Ik liep in de stad en zag dat er iets leuks was geopend in dat prachtige pand op de hoek van de Markt”, vertelt Marleen. “Ik zei tegen Frans: hier moeten we eens naar toe.” Ze besloten een bezoekje aan het café te combineren met hun wekelijkse wandeling. “We wonen in Ypenburg en lopen dan via de Delftse Hout naar de stad”, vertelt Frans. “We vinden de locatie fantastisch: je kunt – ook als je binnen zit – lekker mensen kijken.”

Gastvrij

Frans en Marleen voelen zich ontzettend thuis bij Chocolate Company: “Eigenaren Eric en Andy zijn ontzettend gastvrij. We voelen ons hier altijd welkom. Meestal maken we ook even een praatje, dat maakt het extra gezellig.”

chocolate company cafe
Je kunt de hotchocspoons ook ingepakt en wel meenemen als cadeau.

Cadeautjes en chocolade

Maar de koffie en chocolade zijn toch wel de grootste redenen dat ze elke week naar Chocolate Company gaan. “De koffie is precies sterk genoeg en ziet er prachtig uit door de latte art. Daarnaast krijgen we altijd een heerlijke chocoladetruffel: die moet je écht een keer geproefd hebben”, vertelt Marleen. Ze koopt ook regelmatig cadeautjes bij het café. “Met kerst heb ik bijvoorbeeld een kerstboom gekocht van chocolade. Ook de hotchocspoons waar je warme chocolademelk mee kunt maken, zijn erg leuk om te geven. Het is echt een aanrader om hier eens langs te gaan!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolate Company Café Delft. Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Nu open09:30 - 19:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.