Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Delft

Aangeboden door FÏNLEY 11 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Delft op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Delf

De Delf is echt zo’n plek waar je tijdens een regenachtige zondagmiddag wilt zijn. De spelletjeskast zit bomvol en door de warme inrichting voel je je hier helemaal thuis. Tip: bestel de prinsenplank met daarop verschillende vlees- en kaassoorten, olijven en gegrilde groenten. Lekker drankje erbij en je zit goed. Wil je even geen alcohol drinken? Dat kan prima bij De Delf: op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas en dat maakt het feestje helemaal compleet.

Dit artikel schreef Indebuurt samen met Finley.

Café Brasserie Monastère

Je vindt Café Brasserie Monastère middenin het centrum, aan de Beestenmarkt. Leuke kledingwinkels als Bij Marlies en O’Donna zitten hier vlakbij: daar zouden wij zéker even langs gaan tijdens koopzondag. Na het shoppen kun je lekker bijkletsen en borrelen bij Monastère. Je krijgt hier het gevoel alsof je in een Parijse bistro bent. Er staan marmeren tafeltjes met bistrostoelen en op de achtergrond hoor je Franse chansons. Een perfecte plek voor de zondagmiddag, dus! Ook de borrelkaart is door en door Frans. Zo kun je charcuterie bestellen of escargots. Bestel daarbij een lekker glas FÏNLEY: dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer vroeg op je werk moet verschijnen. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon en Ginger Ale. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

De Gist

Foto: de Gist

In oktober is het vaak te koud om buiten te zitten. Bij De Gist heb je alsnog het gevoel dat je op het terras zit: het café heeft énorm grote ramen waardoor je elk zonnestraaltje kunt meepakken. Hallo zomergevoel op een herfstdag! De menukaart bestaat uit allemaal kleine gerechtjes die je kunt bestellen als hapje bij de borrel, maar die ook prima kunnen dienen als avondmaaltijd. Kortom: de perfecte plek om je zondagmiddag door te brengen!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.