Fijn én betaalbaar zitten op het terras doe je hier

Aangeboden door The Hangout 11 juli 2018

Hè, hè: eindelijk laat de zon zich weer wat uitbundiger zien. Dat betekent: tijd voor het terras! Heb je geen zin om op een propvol terras in de stad te zitten? Dan is The Hangout op de TU campus deze zomer een heel fijn én betaalbaar alternatief!

The Hangout heeft een groot terras waar je relaxt kunt zitten. “Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat schijnt hier de zon”, vertelt Leroy. “Door de gebouwen om ons heen zit je altijd beschut, dus het is al heel snel aangenaam.” Doordat het terras zo groot is, zul je ook niet zo snel problemen hebben met het vinden van een plekje. “Ook al kom je met een grote groep, we hebben altijd plaats!”

Je blijft makkelijk hangen

Wanneer je eenmaal zit, blijf je makkelijk hangen. Er staan lekkere gin tonics, cocktails en veel verschillende biertjes op de kaart. En als je honger krijgt, ben je niet meteen door je vakantiegeld heen. Zo heb je al een burger vanaf €7,50! “Vanaf 1 juli kun je de nieuwe burgers uit komen proberen, want dan gaat de nieuwe menukaart in. We serveren vanaf dan onder meer een Italiaanse burger met truffeldressing en parmezaanse kaas, burger met rode biet, geitenkaas en honing én een whiskey burger met extra bacon en een shotje whiskey. Stuk voor stuk het uitproberen waard!”

Kijk het WK bij The Hangout

Als je voor 14 juli langs gaat bij The Hangout, kun je hier trouwens ook heel goed terecht om het WK te kijken. “We hebben een scherm van twee bij vier meter en heel veel lekkere stoelen en banken waarop je kunt neerploffen. De perfecte locatie om de finale van het WK te kijken, dus!” En kom je met je vriendengroep? Denk dan even aan deze actie:

the hangout bitterballen
Topper

Gratis bitterballen bij elke pitcher

The Hangout
- Geldig t/m 14 jul 2018

The Hangout restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.