Feestje vieren op locatie: hier kan dat in de binnenstad van Delft

Aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness 16 april 2019

Binnenkort een zakelijke lunch, verjaardag, high tea, babyshower of ander feestje op de planning staan? Bij Lunchcafé Healthy & Happiness op de Brabantse Turfmarkt moet je zijn. We vertellen waarom.

Het belangrijkste bij Lunchcafé Healthy & Happiness is dat je je hier goed voelt, vertelt eigenaresse Kim: “Wij willen dat iedereen met een blij en voldaan gevoel de deur uitgaat, daar doen we alles voor. Verder zijn onze gerechten – zoals onze naam al doet vermoeden – gezond en met liefde bereid.”

De mogelijkheden

Maar goed, hoe werkt het dan: een feestje vieren bij Healthy & Happiness? “Je kunt iets organiseren voor 70 personen bij ons in de zaak, maar wij kunnen ook catering verzorgen op een locatie van jouw keuze”, legt Kim uit. “Dan maakt het aantal personen niet uit. We werken zowel op locatie als in het lunchcafé met verschillende arrangementen. Denk aan een high tea, high wine, lunch, borrel of driegangendiner. Op locatie kunnen we ook verschillende barbecue arrangementen aanbieden.” En wil je een event organiseren met een thema? Dan kan zelfs de aankleding voor je worden gedaan. Neem voor meer informatie even contact op via 015 785 8805.

Kom de sfeer ervaren

Als je eerst de sfeer wilt ervaren bij Healthy & Happiness voor je er een feestje gaat vieren, ben je van harte welkom. “Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en sinds kort zijn we op vrijdag- en zaterdagavond ook open voor diner.”

Lees ook:

lunchcafé healthy & Happiness

Dit lunchcafé gaat binnenkort officieel open: dit kun je verwachten

Stiekem kun je al een paar maanden terecht bij Lunchcafé Healthy & Happiness op de Brabantse Turfmar...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness. Meer over Lunchcafé Healthy & Happiness ontdekken?

Lunchcafé Healthy & Happiness lunch

Nu gesloten09:30 - 21:00

Brabantse turfmarkt 61, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.