Fantastische tosti’s en geweldige bediening: wij gingen eten bij Happy Tosti

Aangeboden door Happy Tosti Delft 13 januari 2019

Zijn het de schommels, de tosti’s of zit het hem in de geweldige bediening? Wij gingen lunchen bij Happy Tosti in Delft en vonden het fantastisch. Het is een onwijs leuke plek om te genieten van een ontspannen lunch, ontbijt of gewoon een kopje koffie. Dit is hoe het eraan toe ging:

Het is een gewone dinsdagmiddag, maar het is een drukke bedoening bij Happy Tosti. We spotten een moeder en dochter, een stelletje en een vriendinnengroep die met elkaar gaat high tea’en. Happy Tosti is zo’n plek waar eigenlijk iedereen zich wel thuis voelt. Wij nemen plaats op de schommels. Want ja: hier kun je al schommelend je tosti eten. Dat is echt héél leuk, kijk maar!

Tekst gaat verder onder de GIF

via GIPHY

‘Bereid met amore’

We worden bediend door Brendan, één van de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkt bij Happy Tosti. En happy worden we van hem! Hij begroet ons super enthousiast en vertelt dat alles ‘met heel veel liefde wordt gemaakt. Of zoals de Italianen het zeggen: met amore’. In de Italiaanse stemming gebracht, bestellen we een tosti pizza en een niet zo Italiaanse tosti geitenkaas. Overigens klinkt het alsof we die keuze makkelijk hebben gemaakt, maar dat was het niet. Je kunt kiezen uit behoorlijk veel verschillende tosti’s en panini’s die er allemaal even lekker uitzien. We bedoelen maar: een tosti ‘spicy chorizo’ of ‘chicken tex-mex’ klinkt ook echt megalekker.

Brendan

Verse ingrediënten

De tosti’s worden ter plekke klaargemaakt met verse ingrediënten, ontdekken we als we even spieken in de keuken. Ook het brood ziet er heerlijk uit. “Dat is het ook! We hebben het brood van bakker Lekker Brood uit Den Haag”, vertelt eigenaresse Nikki. “We hebben wit, meergranen, donker zonnebloem óf glutenvrij.” Genoeg keuze, dus!

Verrassende combinaties

Eenmaal aan tafel krijgen we twee heerlijke tosti’s geserveerd. De tosti geitenkaas is belegd met zachte geitenkaas, krokante tuinbonen, rode ui en appel. Een combinatie die we zelf niet zo snel hadden bedacht, maar die wel heel lekker is. Ook de tosti pizza met pesto, tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas valt goed in de smaak. Opvallend: het brood is lekker bros, maar niet te hard. Hier hebben ze echt verstand van tosti’s! We zijn het er over eens: als je lekker wilt lunchen, is Happy Tosti the place to be. En de prijs? Die valt reuze mee. Voor €6,25 heb je al een heerlijke tosti waar je prima een middagje op vooruit kunt. En als je écht honger hebt, kun je er voor een klein bedrag een dubbele tosti van maken. Wij zeggen: gaan!

Happy Tosti Delft lunch

Nu open09:00 - 17:00

Voldergracht 4, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.