Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eten delen: het kan bij dit gezellige restaurant in Delft

Aangeboden door De Delf 15 juli 2019

Het eten op andermans bord ziet er áltijd lekkerder uit dan dat van jezelf. Proef jij het liefst zoveel mogelijk gerechtjes op een avond? Dan word je heel gelukkig bij De Delf. Hier bestel je met z’n allen een plank met allemaal lekkers om te delen.

Het werkt als volgt: jullie kiezen van de kaart een aantal gerechten die er lekker uitzien. Denk bijvoorbeeld aan witlof met peer en blauwe kaas, gamba’s met een Frans kruidentuintje of runderstoof met Hollandse groenten.

Tekst gaat verder onder de foto.

De zomerplank

Samengestelde plank

Als je alleen al stress krijgt bij het idéé van zoveel keuzes, kun je ook gaan voor een samengestelde plank. Neem bijvoorbeeld een Gouden Eeuw plank met Spaanse groentenstoof, kip- en runderstoof en ambachtelijk brood. Hou je meer van vis? Dan krijg je een plank met twee soorten vis, Spaanse stoof en portobello. En eigenlijk is de nieuwe zomerplank ook het uitproberen waard… Dit is een plank gevuld met carpaccio van runderlende, varkenshaasmedaillons, gamba’s, salade caprese, brood en een groene salade.

Tekst gaat verder onder de foto.

Laat je verrassen bij het nagerecht

Ook de nagerechten zijn bij De Delf om te delen. Op het menu staan bijvoorbeeld een kaasplank en een snoepplank met ijs van De Lelie. Kun je niet kiezen? Laat je dan lekker verrassen met een zoete plank! Trek gekregen? Reserveren is slim: dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over De Delf ontdekken?

De Delf restaurants en horeca

Gesloten10:30 - 22:00

Oude Delft 113, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.