Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo smaken de tosti’s bij het nieuwe Tosti King

Door Iris Olsthoorn 7 januari 2017

Nog niet zo lang geleden opende in de Hoven het nieuwe King Tosti. Je kunt er niet alleen terecht voor een oer-hollandse tosti, maar ook voor tosti’s met een Turks tintje. Hoog tijd voor een uitgebreide tosti-inspectie door indebuurt. 

Het menu

Met 8 items op de kaart lijkt het menu op het eerste gezicht niet echt uitgebreid. Maar wie beter leest ontdekt het tegendeel: zelfs als tosti-fanaat kom je hier voor verrassingen te staan. Wist je bijvoorbeeld dat je van een Turkse pizza ook een tosti kan maken en dat köfte op je tosti ook heerlijk kan zijn? De tosti’s worden bovendien niet alleen op casinobrood gemaakt, maar ook op naan en Turks stokbrood.

Als je bestelt zit de kans er dik in dat je toch iets anders voor je neus krijgt dan dat je in eerste instantie verwachtte, want medewerker Mesut vertelt je graag wat hij nog meer voor lekkers op jouw tosti kan stoppen.

tosti king
Mesut, de vrolijke tosti-bakker

Het personeel

Mocht je niet immens veel van tosti’s houden, dan is er nog een andere reden om naar Tosti King te gaan: het personeel. Mesut en zijn medewerker werken hard, maar zijn toch nog in voor een praatje. De vrolijkheid en beleefdheid stralen er net zo hard als de TL-balken.

Je kunt geen superchique diner-beleving verwachten als je naar Tosti King gaat, maar de strakke tafeltjes en stoelen zijn prima om je tosti op te peuzelen. Je kunt trouwens ook gewoon to-go tosti’s bestellen.

Wat we aten

We dachten een gewone kaas-tosti te bestellen, maar Mesut adviseerde toch naanbrood te gebruiken en hij maakte er een Turks ei bij. Ook bestelden we dé tosti van deze tent: de King Tosti.

king tosti
De King Tosti met Turkse salami

Beide tosti’s leken nogal op een Turkse pizza, maar smaakten heel anders. Het naanbrood was verrassend lekker. Vooral het Turkse ei smaakte goed en ook de Turkse salami op de King Tosti is een aanrader. Ben je als echte tosti-fanaat eens op zoek naar iets anders dan een tosti ham-kaas, dan is dit zeker een aanrader. Neem wel je grote trek mee, want de porties zijn erg groot.

 


Meer over King Tosti ontdekken?

King Tosti restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 20:00

Martinus Nijhofflaan 76, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Eten bij

adv.