Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een kijkje nemen bij The Barn nu het nog kan

Door Jantine van den Hoven 22 oktober 2016

Op indebuurt vind je regelmatig eettentjes die leuk zijn om eens te gaan bezoeken. Deze keer is er enige haast bij geboden: The Barn is nog tot 7 november open en dat is nog maar twee weken!

Verstokte festivalgangers kennen The Barn misschien van Lowlands. Begin september werd de gezellige schuur op het terrein van de TU gezet als overbruggingsperiode tot de nieuwbouw van het sportcafé af is. De schuur is in twee dagen op- en af te bouwen en ook enorm gezellig, maar niet geschikt voor de winter.

Volgens de manager van The Barn zijn er al vergevorderde plannen voor een opvolger. Een iets winter-bestendiger gebouw. Het gaat waarschijnlijk de look en feel krijgen van een strandtent.

Hoe zitten we er bij?

the-barn-10In een schuur dus, maar toch ook weer niet. Want het is binnen erg gezellig gemaakt. Als wij er zijn wordt er net een vuurtje aangemaakt en er staan genoeg heaters aan. Je kunt plaatsnemen aan één van de biertafels, de hogere bartafels of op een gezellige bank gaan zitten.

Dan nog even over de locatie: wie niet dagelijks op het universiteitsterrein komt moet even zoeken. Hou de houten bordjes en hooibalen in de gaten en je zult The Barn wel vinden.

Wat staat er op de kaart?

Pizza, pasta, salades, broodjes en voor ’s avonds gerechten als hamburgers en wrapped prawns. Ze zijn bij The Barn goed met de grill, dat ruik je ook als je binnenkomt.

Hoe smaakt het?

the-barn-1De tomatensoep is lekker kruidig en het bijbehorende broodje smaakt goed.

Ze hebben de klassiekers goed onder de knie bij The Barn. De carpaccio salade heeft de juiste verhoudingen van sla, carpaccio, kaas, olijven en olie. Er wordt met goede producten gewerkt en dat proef je. De prijs van 6,75 voor een salade met een flink stuk brood is ook prima.

Moet jij er heen?

Volgens de medewerkers komen er heus wel eens mensen uit Delft naar The Barn. Maar het zijn er niet veel. En dat is toch wel zonde. Deze een beetje verstopte maar heel erg gezellige plek is er nog maar even. Voor je portemonnee hoef je het ook niet te laten.

adv.