Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huszár: Fijne en kindvriendelijke plek aan de Zuidkolk

Door Redactie indebuurt 10 september 2016

Over Huszár hadden we al veel goeds gehoord, maar toch belanden we elk weekend weer in het hartje binnenstad. De chaos van de Spoorzone schrikte ons toch een beetje af. Dus toen we deze week het nieuwe fietstunneltje eens wilden testen, besloten we om dan direct maar een tussenstop te maken bij Huszár. Gelukkig maar want we hebben nu weer een fijn plekje ontdekt.

Hoe zitten we er bij?

speelplekhuszar3Het visitekaartje van Huszár is uiteraard de terrasboot met zicht over de Kolk. Maar omdat er vandaag in de Spoorzone nog hard wordt gewerkt, zoeken we binnen de rust op. De peuter die vandaag mee mag valt met zijn neus in de boter want Huszár is érg kindvriendelijk. Er staat een grote speelhoek met meer en mooiere duplo dan thuis en het Muizenhuis van Anneloes wordt uitgebreid bewonderd.

Huszár is gevestigd in een mooi ruim pand met een industriële inrichting. Het hoge plafond en de mooie lichtinval zorgen meteen voor een fijne sfeer. Bijzonder is de achterwand die helemaal bedekt is met kastjes in verschillende maten en vormen. De leestafel met zicht op de speelhoek maakt dat we dit direct tot onze favoriete weekendplek bombarderen. Sympathiek: tijdschriften mag je mee naar huis nemen of ruilen.

huszar delft binnen

Wat staat er op de kaart?

De lunchkaart is héél uitgebreid. We zien veel lokale leveranciers terug. Zo komt het brood en de kroketten van Bakker Holtkamp en het vlees van Hoeve Biesland. Daarnaast wordt er gewerkt met duurzame en eerlijke producten en is er ook voldoende keuze voor vegetariers. Voor kleintjes staan er pannenkoeken en boterhammen met pindakaas op de kaart.

huszarappelsap

Hoe smaakt het?

We bestellen een pannenkoek en een naanbroodje met gegrilde aubergine, tomatensaus en mozzarella. Erbij drinken we een verse jus d’orange en en een biologische appelsap. Allebei zijn we dik tevreden In totaal rekenen we 18 euro af.

huszar eten

Komen we terug?

Absoluut! Bij Huszár kan je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner dus genoeg om nog eens uit te proberen. Daarbij is het écht kindvriendelijk. Ruimte voor je kinderwagen, een leuke speelplek en goed eten. En gelukkig zijn we er nu zo met het nieuwe fietstunneltje.

huszarbuiten

Wij zijn benieuwd, welke plekken in Delft zijn nog meer geschikt om met kinderen te eten? Laat het ons weten!Meer over Huszár ontdekken?

Huszár

restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Eten bij

adv.