Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eten bij Enjoy Falafel: vers en zonder kapsones

Door Redactie indebuurt 1 oktober 2016

“Natúúrlijk maken we de falafel zelf, wat denk jij dan!”, zegt de enthousiaste eigenaar van Enjoy Falafel in De Hoven. “Dat is onze specialiteit!” Wij gingen even kijken of we het verschil konden proeven.

Enjoy Falafel zit sinds januari in De Hoven Passage. En dat is niet onopgemerkt gebleven want het is er druk! De dag dat wij langskomen is alleen de eigenaar er, wat er voor zorgt dat we even moeten wachten op de tabouleh. Geeft niet, doen we gewoon even een rondje in De Hoven.

Hoe zitten we er bij?

Goed, het is lekker druk op vrijdagmiddag rond lunchtijd. Mensen bestellen een broodje en zitten gewoon bij elkaar aan tafel. Veel tafels zijn er namelijk niet.

Wat staat er op de kaart?

Natuurlijk falafel, op verschillende manieren bereid. Maar ook tabouleh, baba ganoesj en salade met hummus. De ingredienten zitten in kleine bakjes in de balie en zien er erg vers uit. Je kunt dus eigenlijk zo’n beetje alles samenstellen waar je zin in hebt. Voor goede prijzen zijn er ook menu’s met daarbij patat en een drankje.

Hoe smaakt het?

enjoy-falafel-delftJa, we proeven zeker weten dat de falafel zelfgemaakt is. Van versheid valt hij zo ongeveer uit elkaar. Het is een goedgevuld broodje met alles er op en er aan.

Ook de tabouleh is lekker vers. Zoals het hoort zit er flink wat verse peterselie en munt in. De granaatappeldressing is lekker zuur en de bulgur heeft een goede bite. Perfecte lunch.

Zijn we blij met Enjoy Falafel?

Zeker. De zaak is eenvoudig en schoon. Alles is vers en huisgemaakt zonder kapsones: wat wil je nog meer? De drukke falafelmaker geeft ons nog een tip: als je een salade wilt, gewoon even bellen. Dan maken ze het voor je klaar.

 


Meer over Enjoy falafel ontdekken?

Enjoy falafel lunch

Gesloten12:00 - 22:00

Papsouwselaan 476, Delft

Bekijk meer:lunch

Meer over

Eten bij

adv.