5 dingen die ons opvielen tijdens een etentje bij De Beren

Aangeboden door De Beren Delft 4 februari 2018

Tot een jaar of wat geleden kenden we restaurant De Beren vooral als gezellig restaurantje waar ze goede saté en fantastische spareribs hebben. Intussen is het restaurant véél meer dan dat, ontdekten we tijdens een etentje. Dit is wat ons opviel.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt er heel lekker eten als vegetariër

vegetarisch eten delft

De spareribs zijn nog steeds heel smakelijk, maar als vegetariër kan je hier ook prima een hapje eten. Zo staat er een onwijs lekkere bruchetta met mozzarella en tomaat op de kaart. Ook wat hoofdgerechten betreft valt er genoeg te kiezen: er is altijd één wisselend gerecht en nog drie andere vegetarische opties. Zo je wil, worden ze nog vegan gemaakt ook.

De Beren Delft restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Beestenmarkt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Je zit er héél gezellig

de beren delft

 

De bruine tafels, stoelen en beren hadden ook wel wat. Maar sinds de verbouwing vorig jaar is het restaurant er écht een stuk mooier op geworden. Het restaurant is groot, maar zo voelt het niet door de gezellige hoekjes en bankjes. Tip: scoor een plekje bij het raam, want het uitzicht op de Beestenmarkt is super leuk!

De speciale koffies zijn goddelijk

Blond bounty met kokos en witte chocolade, yum!

Zorg dat je een klein gaatje overhoudt voor het toetje en bestel één van de speciale koffies. Bereid je trouwens voor op aardig wat keuzestress, want De Beren heeft maar liefst tien verschillende speciale koffies. Elke versie is voorzien van een flinke dot slagroom en een lekkere twist, zoals Bailys, hazelnoot en karamel.

De bediening is vlot

Als er íets irritant is als je uit eten bent, is het wel bediening die te sloom/te snel/te opdringerig is. Bij De Beren niks van dat al: de medewerkers zijn attent, helpen je met het kiezen van een lekker wijntje bij je eten en komen af en toe vragen of je nog iets nodig hebt. Fijn!

Het is lekker betaalbaar

Het duurste van de kaart is de mixed grill: €23,50

Een van de beste dingen aan eten bij De Beren: je bent na een dinertje niet blut. Als je wil, heb je voor €19,50 al een superlekker driegangendiner. Wil je wat uitgebreider eten? Kan ook: je betaalt dan rond de €20,- voor een hoofdgerecht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.