Er opent een nieuwe slijterij in Delft: ‘Ik heb unieke producten in huis’

Door Ilse Zoutewelle 10 oktober 2017

Liefhebbers van goede wijn, whiskey en champagne kunnen over een tijdje hun hart ophalen bij een nieuwe slijterij in Delft. Wine & More opent binnenkort in de Choorstraat.

“Ik heb dertig jaar lang een slijterij gehad in Rotterdam, maar vond het tijd om terug te gaan naar de stad waar ik woon”, vertelt eigenaar Arjan Bezemer. Toen hij vervolgens ook nog het oude pand van A&A Puur Ambacht op het oog kreeg, was hij helemaal verkocht. “Ik vind die jaren ’30 etalage helemaal te gek.”

Opvallende muur

Sinds een paar dagen is hij flink aan het klussen in zijn pand om te zorgen dat Wine & More zo snel mogelijk open gaat. Wij spotten al iets opvallends: de muur is metallic zilver geschilderd. “Het is nu een beetje opvallend, ja. Maar straks wordt het heel rustgevend, let maar op!”

Unieke producten

Bij Wine & More kunnen we straks terecht voor wijnen, champagne, whiskey, congac, gin, likeuren en binnenlands gedestilleerd. Je zult een aantal bekende merken tegenkomen (denk aan Moët & Chandon), maar juist ook wijnen en champagnes die je nog niet kent. “Ik heb verschillende leveranciers en zorg dat ik echt unieke dingen in huis heb.”

Proeverijen

Verder gaat Arjan ook proeverijen organiseren. “Het leukst is om wijn, whiskey of champagne te proeven in combinatie met iets lekkers.” Daarom komen er straks proeverijen in de zaak én de binnentuin erachter. “De hapjes komen van andere ondernemers, zoals ’t Crabbetje. Wine & More wordt echt een toegevoegde waarde voor Delft.”

Wine & More by Arjan slijterijen

nu gesloten10:00 - 19:00

Choorstraat 38, Delft

Bekijk meer:slijterijen
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.