Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een chocolaterie en ijssalon in De Hoven en dit is wanneer

Aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven 17 juli 2019

Zou zeggen Chocolaterie Leonidas zit al jaren in winkelcentrum De Hoven. Maar binnenkort vind je de zaak niet meer op zijn vertrouwde plek tegenover de Dirk. Vanaf eind augustus opent de zaak met een chocolaterie, ijssalon én gebakafdeling in het oude pand van viswinkel Topvis.

Het plan was begin juli al open te gaan, maar door wat tegenslagen én de bouwvak is dat verplaatst naar augustus. “We hopen in de derde week van augustus open te gaan”, vertelt eigenaresse Loes. Waarom ze gaan verhuizen? “Het nieuwe pand is veel groter. Ook zitten we nu in een vershoek met de viswinkel, groenteman, bakker, wijnhandel en bloemenzaak bij elkaar.”

lunchcafé leonidas delftBonbons en gebak

In de nieuwe winkel kun je terecht voor het complete assortiment Leonidas bonbons. “Daarnaast gaan we gebak verkopen van Maison Kelder. We krijgen de beroemde hazelnoottaarten dagelijks vers geleverd, het andere assortiment van de banketbakker is beschikbaar op bestelling.”

Ook Italiaans schepijs

Voor Italiaans schepijs kun je straks óók naar Leonidas in De Hoven. “We gaan zestien soorten ijs verkopen. Het wordt gemaakt door ijssalon L-Arcobaleno in Nootdorp: zij maken ambachtelijk Italiaans ijs zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen”, vertelt Loes. “De smaken zijn bijzonder, denk bijvoorbeeld aan kiwi, crème brûlée, Fristi, Likor 43, drop en Oreo koekjes.” Ook als je een allergie hebt of dieet volgt, kun je hier een ijsje eten. “We hebben suiker-, lactose- en glutenvrij ijs.”

Nieuwe inrichting

De winkel gaat er anders uitzien dan je nu gewend bent. “We gaan het inrichten volgens de nieuwste huisstijl van Leonidas. Het wordt allemaal net wat strakker en nieuwer dan het nu is.” Heb je nu al trek in bonbons van Leonidas? Ga dan langs bij de winkel in de Choorstraat. Online bestellen kan ook; dat doe je via de onderstaande oranje button.


Meer over Chocolaterie Leonidas in de Hoven ontdekken?

Chocolaterie Leonidas in de Hoven chocolaterieën

Geopend09:00 - 20:00

Papsouwselaan 488, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.