Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eetcafé de Verbeelding bezorgt thuis: ‘Het persoonlijke praatje aan tafel doen we nu via WhatsApp’

Aangeboden door De Verbeelding 26 november 2020

We herinneren ons maar al te goed de heerlijke avondjes op de terrasboot van de Verbeelding aan de Verwersdijk. Daar zaten we samen met vrienden, gezellig te kletsen boven een bord met goed eten. Tegenwoordig maken we het thuis gezellig, maar wel met dat bord heerlijke eten. Want Eetcafé de Verbeelding levert hun maaltijden warm bij je af: “Ouders, schoonouders en een hoop vrienden helpen bij de bezorging.”

Van woensdag tot en met zondag bestel je heel gemakkelijk via WhatsApp de lekkerste gerechten. “Voor corona stonden we aan tafel voor een persoonlijk praatje, dat doen we nu via WhatssApp”, vertelt Mitchell, de eigenaar van het eetcafé. “Tussen 17.30 uur en 20.00 uur kan je het komen afhalen of bezorgen we het warm bij je thuis. Bestel wel op tijd in de weekenden, want dan is het zoeken naar een plekkie om het bij je thuis te bezorgen.”

Menukaart

Je bestelt hier al een dagschotel voor €14,-. Denk aan malse spare ribs, een lekker sateetje of een vegetarische lasagne met pompoen en spinazie. Meer zin in een uitgebreid diner? Dan bestel je voor €24,50 een volledig driegangenmenu. Begin met gerookte eendenborst, neem als hoofd een sappige runderstoof en sluit af met een zalige cheescake! Wil je weten wat er nog meer op de menukaart staat? Kijk dan hier.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: De Verbeelding
Malse spare ribs
Heerlijke zalm
Huisgemaakte tomatensoep
Dessert
Je eigen tafel ook zo gevuld?

Bezorgen gaat goed

“Deze tweede lockdown hebben we het bezorgen goed onder de knie. De eerste keer werden we overvallen, maar nu hebben we het goed op de rit. Zelfs zo goed dat ik nu ook op mijn scooter rondrijd om te bezorgen. Dat vind ik echt leuk! Maar het moet niet te hard regenen”, zegt Mitchell lachend.

Meegeefluik

Misschien logisch, maar hij mist de gezelligheid van het restaurant wel. “We zijn nu alleen een meegeefluik. Het team is top, begrijp met niet verkeerd, maar ik kijk uit naar het moment dat we de deuren weer opengooien. Dat de zaak vol zit met mensen die een gezellig avondje uit zijn, het geroezemoes, het gelach, klinkende wijnglazen. Maar goed, daar wachten we nog even op. Laten we hopen dat we binnenkort weer open mogen.”

Superlekkere geitenkaassalade

Zo bestel je

Wil jij ook het lekkere eten van De Verbeelding afhalen of bij je thuis laten bezorgen? Dan check je eerst de menukaart, daar zoek je wat lekkers op uit en vervolgens stuur je een berichtje naar 06 24 94 15 69. In die Whatsapp noteer je wat je wilt bestellen, voor wanneer (welke datum) en hoe laat je het komt afhalen of wilt laten bezorgen. Steek wat leuke kaarsen, zet een gezellig muziekje op en het grote genieten kan beginnen!

Leuk om te weten is dat de Verbeelding ook bezorgt op tweede kerstdag. Hou hun Facebook, Instagram of site in de gaten voor het kerstmenu en het wisselende weekmenu.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Verbeelding. Meer over De Verbeelding ontdekken?

De Verbeelding

Gesloten16:00 - 22:00

Verwersdijk 128, Delft

 

adv.