Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een vers belegd broodje voor €2,99: je scoort het bij deze zaak in de Paradijspoort

Aangeboden door Broodje Delft 17 januari 2019

Op sommige dagen heb je geen zin om zelf je bammetjes te smeren, maar wil je wél een lekkere lunch. Tip van ons: ga langs bij Broodje Delft op de Paradijspoort. Hier haal je een heerlijk vers belegd broodje voor een klein prijsje.

broodje delft
Bens beroemde broodje carpaccio mét zelfgemaakte truffelmayonaise

Ben van Broodje Delft staat bijna elke dag klaar in zijn kiosk om jou te voorzien van een broodje. Hij bakt de broodjes ter plekke af en belegt ze met allerlei superlekkere, verse ingrediënten. “Zelfs de sauzen maken we zelf”, vertelt Ben. “Vooral de truffelmayonaise is een aanrader: dat is mijn specialiteit.” Het is ook niet toevallig dat het broodje carpaccio met truffelmayonaise één van de populairste broodjes is. “De combinatie van vlees, truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas is gewoon heel erg lekker.” Loopt het water je nog niet in de mond? Dan zijn er nog 57 (!!) andere varianten waar je uit kunt kiezen. “En alle samenstellingen zijn zelf bedacht.”

Bestellen kan ook

Als je trouwens met al je collega’s of huisgenoten tegelijk een broodje wilt halen, is het slim om die van te voren even te bestellen. “We hebben ook menukaarten die mee kunt nemen, zodat je weet wat je kunt bestellen.” Bestellen kan via 06-10104499. “We krijgen binnenkort een handige app waarmee het ook kan.”

Geen BTW-verhoging

Mocht je trouwens vanwege de BTW-verhoging extra op de kleintjes letten, dan kun je alsnog met een gerust hart bestellen bij Broodje Delft. “Mijn klanten merken niks van de BTW verhoging, dat neem ik voor mijn rekening!” Je hebt al een broodje voor €2,99, dus dat is príma te doen.

Broodje van de maand

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Broodje Delft? Like ze dan even op Facebook. Je ziet daar bijvoorbeeld dat de broodjes van de maand belegd zijn met warme beenham óf kip met sla, feta, rode ui, tomaat en knoflooksaus. Jummie!

Lees ook:

Nieuw in Delft: legendarisch lekkere broodjes op de Paradijspoort

Sinds kort hoef je Delft niet meer uit voor een lekker vers broodje, want er is een nieuwe broodjesz...

Meer over Broodje Delft ontdekken?

Broodje Delft lunch

Geopend09:00 - 17:00

Paradijspoort 2, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.