Een jaar De Gist: dit is waarom we houden van het borrelcafé

Aangeboden door De Gist 21 december 2018

Je zou het misschien niet denken, maar De Gist is nog maar een jaar open in Delft. In die korte tijd is het uitgegroeid tot de stamkroeg van veel Delftenaren. Dit is waarom we het borrelcafé niet meer kunnen missen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ze maken van eten een feestje

Côte de boeuf: hmmm

Of je nu om 12.00 uur wilt lunchen met een pasta of 21.00 uur ’s avonds trek hebt in een borrelplankje met kaas: het kan. Je kunt de hele dag bestellen van de borrelkaart! Daarnaast weten ze hier hoe je van eten een feestje maakt: alle gerechten zijn gemaakt om te delen. Dat gaat van melanzane tot een côte de boeuf van 1,2 kilo uit de jospergrill. We love it!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Gist. Meer over De Gist ontdekken?

De Gist bars

Nu open09:00 - 02:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

Woensdag = goedkoop bier drinken

de gist delft

Borrelen is heerlijk, maar het moet wel een beetje betaalbaar blijven. Daar is aan gedacht: op woensdag scoor je een complete pint bier Jupiler voor maar €3,50. Dat breekt zo lekker de week!

De sfeer

de gist delft

De grootste reden waarom we van De Gist houden? Dat is de sfeer. Het is zo’n plek waar je om 17.00 uur ’s middags neerploft en pas weggaat als het sluitingstijd is. Je zit er relaxt met je complete vriendengroep (want: ruimte zat) en doordat het eten geschikt is om te delen, krijg je direct zo’n ontspannen sfeertje. We kunnen er nog véél meer over zeggen, maar eigenlijk moet je het zelf gewoon komen ervaren! Dat kan trouwens ook prima tijdens de feestdagen. Op tweede kerstdag is De Gist open van 09.00 tot 01.00 uur, met oudjaarsdag tot 01.00 uur en op 1 januari kun je vanaf 16.00 uur komen proosten op het nieuwe jaar. Let op: 2 januari is de Gist wél gesloten.

Bij de eerste zonnestraal kun je buiten zitten

de-gist
Indebuurt-collega Iris aan het bier bij De Gist

Je vindt De Gist op de Phoenixstraat aan de kant van de binnenstad. Dat is de perfecte plek: hier schijnt van ’s ochtends vroeg tot diep in de avond de zon. Daarnaast zit je óók nog eens lekker uit de wind, waardoor het bij de eerste frisse lentedagen al goed toeven is op het terras. Wij kijken nú al uit naar het voorjaar.

Het is een superleuke locatie voor een feestje

de gist

Als je een afstudeerborrel of verjaardagsfeestje viert, is het leuk om dat in een kroeg te doen. Bij De Gist zijn er verschillende ruimtes die zijn ingericht alsof het een bruin café is. Het enige verschil is dat je de ruimte helemaal voor jezelf hebt, inclusief bar! Dat geeft meteen een leuke sfeer aan je fuif. Het kan al vanaf twintig man en reserveren doe je hier.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.