Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een eerste date? In deze 5 Delftse kroegen zit je goed!

Door Iris Olsthoorn 25 mei 2019

Binnenkort een eerste date? Spannend! Die wil je natuurlijk echt laten slagen. Maar waar in Delft zit je met een eerste date nou goed? Wij maakten een lijstje van Delftse kroegen waar de vonk na jullie afspraakje wel over móét slaan.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Spelletjes doen bij Doerak

Hoe leuk is het om met een drankje en een spannend spelletje Jenga elkaar te leren kennen? Bij Doerak heb je keuze uit vele spelletjes én niet te vergeten: hele fijne speciaalbiertjes. Let wel op: als je niet tegen je verlies kan, is dit misschien niet de beste plek voor je eerste date.


Meer over Biercafé Doerak ontdekken?

Biercafé Doerak cafés

Geopend16:00 - 01:00

Vrouw Juttenland 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Cafeetje buiten de binnenstad

Foto: Café de Sport

Ken je half Delft en heb je geen zin in pottenkijkers op je eerste date? Dan kan je prima een cafeetje buiten de binnenstad bezoeken. Wat dacht je van Café de Sport? En mocht de gespreksstof opraken, kan je altijd nog een potje darten.


Meer over Café de Sport ontdekken?

Café de Sport cafés

Vandaag gesloten

Coenderstraat 54, Delft

Bekijk meer:cafés

Romantisch bij de haard

Bij ’t Postkantoor op de Hippolytusbuurt kan je dicht tegen je date aankruipen bij de open haard. Ondanks dat deze zaak heel groot is, heeft het toch een fijn, knus sfeertje en dat maakt het een ideale locatie voor een eerste date. Keep it casual door aan één van de tafeltjes te gaan zitten of zoek direct een warm plekje bij het vuur. Date op een warme zomeravond? Op het terras staan ook hele fijne loungebanken. Ook goed tegen de zenuwen, want sowieso dat je je op deze banken relaxt voelt!


Meer over ’t Postkantoor Delft ontdekken?

’t Postkantoor Delft restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Hippolytusbuurt 14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café vol romantische hoekjes

De Wijnhaven Delft

In Delft hebben we een heleboel knusse bruincafeetjes. Zo eentje waarbij je net iets te dicht bij elkaar zit en waar altijd kaarslicht op de tafels staat. Fijn voor een eerste date, want zo’n setting leent zich uitermate goed voor een romantisch avondje. Bij Café de Wijnhaven stikt het van de knusse tafeltjes en hoekjes waar je lekker dicht tegen je date aan kunt kruipen. ‘S avonds is het hier ook nog eens flink donker, dus je hoeft je niet steeds zorgen te maken dat je haar niet perfect zit – ziet hij/zij toch niet.


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Muziek luisteren bij Tierney’s

Hier wil je toch de hele avond doorbrengen?

Ook Tierney’s heeft veel romantische hoekjes, zoals onze vorige suggestie. Maar helemaal als je een muziekfan bent, is deze plek heel geschikt voor je eerste date. Hier staan regelmatig singer-songwriters met hun (akoestische) gitaar op te treden. Wie weet kun je wel een zoetsappig verzoekje indienen om jouw date helemaal in te palmen. Bovendien heeft Tierney’s ook nog eens een méga romantische binnentuin.


Meer over Tierney’s Irish Pub Delft ontdekken?

Tierney’s Irish Pub Delft restaurants en horeca

Geopend15:00 - 01:00

Kromstraat 29, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kroegentocht

Bonustip! Ben jij zo’n type dat niet stil kan zitten? Dan doe je toch lekker samen een kroegentocht! We stelden er vijf voor jullie samen:

5 x deze kroegentochten moet je écht eens doen in Delft

Delft stikt van de leuke kroegen en cafés. Maar helaas, wij mensen zijn gewoontedieren en gaan prakt...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.