Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een echt chocolade kerstpakket: hier bestel je hem

Aangeboden door Quetzal Delft 21 november 2020

De dagen worden kouder en donkerder. Bij die gure dagen hoort gezelligheid en jawel, een kerstpakket. Wil jij jouw personeel of iemand anders verrassen met een echt chocolade kerstpakket? Dat kan bij chocoladebar Quetzal.

“We gaan niet bij de pakken neer zitten nu we onze chocoladebar voor de tweede keer moeten sluiten”, vertelt eigenaar Valentijn van Quetzal. “We hebben de lunchroom omgebouwd naar een echte chocoladewinkel met kasten vol waanzinnig lekkere chocolade en leuke cadeaupakketten voor Sinterklaas en Kerst.”

Verrassingspakketten

“We hebben verschillende chocoladepakketten samengesteld, waarvan twee verrassingspakketten. Die vinden we zelf heel erg leuk, omdat je niet weet wat erin zit. We kunnen wel verklappen dat het heel veel goede chocolade is en je er zeker van gaat genieten”, vertelt Valentijn lachend. Je kan deze chocoladepakketten bijvoorbeeld cadeau geven aan vrienden of familie, maar ze zijn ook heel erg leuk als relatiegeschenk tijdens de kerst.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

De chocoladeletters
Een kiloblok chocolade
Verschillende repen
Verrassingspakket groot
Verrassingspakket

Sinterklaas

Zeg je Sinterklaas dan denk je aan chocoladeletters. Bij Quetzal wegen de chocoladeletters maar liefst 235 gram! Ook zijn ze met de hand opgespoten en versierd met een Sintje of een Pietje. Verder koop je hier natuurlijk chocolade kruidnoten, chocolade hazelnoten, een chocoladetablet met leuke Sintversiersels en ga zo nog maar even door. Beginnen jullie ook al trek in chocolade te krijgen?

Bezorgen

Ga je liever niet de deur uit? Quetzal bezorgt de chocoladepakketten op vrijdag, zaterdag of zondag gewoon bij je thuis. Bij een bestelling van €25,- of meer doen ze dit zelfs gratis, anders kost het €6,95. Hiervoor moet je wel in één van de volgende plekken wonen: Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Ypenburg, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp, Zwijndrecht, Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht. Woon je hier niet dan verzenden ze het chocoladepakket met de post. Een brievenbuspakketje kost €4,95 en pakketten tot 10 kilo kosten dan €8,95.

Je kan een berichtje sturen naar [email protected] en dan sturen ze een betaallinkje, maar je kan ook langsgaan in de winkel op vrijdag, zaterdag en zondag. Ze zijn geopend tussen 13.00 uur en 17.30 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Quetzal Delft. Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.