Echt Indonesisch eten op een gezellige plek: hier kan het in Delft

Aangeboden door Bij Best 12 oktober 2018

In Indonesische families draait veel om eten. Heb je iets te vieren, ben je gelukkig, verdrietig, verliefd, heb je een vraag, in rouw of heb je gewoon trek? Dan is het tijd om te eten. Dat heeft Tamara van Bij Best van jongs af aan meegekregen. Daarom is het iedere eerste zondag en derde zondag van de maand tijd voor een Indisch buffet bij deze gezellige lunchroom.

In welke bui je ook bent, van het Indisch buffet van Bij Best wordt je humeur hoe dan ook goed. “Op het buffet staan twee rijstgerechten, twee vleesgerechten, twee groentegerechten en natuurlijk een lekker eitje, kroepoek, seroendeng en atjar”, vertelt Tamara van Bij Best. Natuurlijk kunnen we ook rekening houden met speciale (dieet)wensen en of overtuigingen. Denk bijvoorbeeld aan lactose- of glutenvrij eten en vegetarische opties.”

Bij Best voel je je thuis

Als je eenmaal binnen bent bij Bij Best, zul je je waarschijnlijk meteen thuis voelen. Er is een huiselijke sfeer, en dat komt niet alleen door de gezellige inrichting. “Net als bij mijn Indische familie, draait het bij Bij Best om lekker eten en drinken in een vriendelijke, relaxte omgeving.”

Knipoog naar de Indische keuken

Overigens komen de Indonesische roots van Tamara niet alleen terug tijdens het buffet: ook het ontbijt, koffie, lunch en borrel hebben  een knipoog naar de Indische keuken. “Zo serveren we een klein spekkoekje bij de thee en koffie. Ook maken we pittige huisgemaakte koolsalade bij de gegrilde sandwiches en kun je saté bestellen als lunch.” Maar als je écht all the way Indonesisch wilt eten, moet je toch voor het buffet gaan. Wil je ook een keer komen eten? Reserveer dan via de website of bel 015-7370345. Helaas is het buffet op zondag 4 november al vol, maar er is nog voldoende plek vanaf 18 november. Het buffet kost €14,50 per persoon.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Best. Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.