Doen: ontbijten buiten de deur voor minder dan een tientje

Aangeboden door De Wijnhaven 28 november 2017

Er is niets dat meer ‘vakantiegevoel’ zegt dan ontbijten buiten de deur. En aangezien het waarschijnlijk nog een tijdje duurt voor je dit kunt doen aan de Costa del Sol, doe je het toch gewoon lekker in Delft? Bij De Wijnhaven kan je sinds kort heerlijk uitgebreid ontbijten voor minder dan een tientje (€9,95, om precies te zijn). Win-win, dus: je bent geen fortuin kwijt en bent er even helemaal uit!

Een ontbijt bij De Wijnhaven is iets waar je écht even lekker rustig van kunt genieten. Dat moet ook wel, want het is behoorlijk uitgebreid. Het ontbijt bestaat uit verse jus, twee soorten biologische vleeswaren van Verkade & Jacques, twee soorten Rotterdamse kaas, een gebakken eitje met bacon, croissantje, kop koffie en lekker brood. Dit is de basis, maar het kan zomaar zijn dat het een klein beetje verandert. “We kijken graag op het moment zelf wat we lekker vinden”, vertelt één van de koks. “De basis is wel hetzelfde hoor, dus je hoeft niet bang te zijn dat je dat gebakken eitje misloopt.”

Mooi uitzicht

Naast dat het ontbijtje heel lekker is, is De Wijnhaven ook gewoon een onwijs leuke plek om te zitten. “Vooral het restaurant op de tweede verdieping is een superleuke plek om te ontbijten: je hebt vanaf daar prachtig uitzicht op de stad. Er is hier ook genoeg ruimte, dus je kunt makkelijk je complete gezin meenemen.”

Team Wijnhaven is klaar voor de kerst!

Kerstontbijt

O ja, De Wijnhaven is met de kerst gewoon open! Je kunt dan komen genieten van een lekker kerstontbijt. “Het ontbijt bestaat dan uit boerenbrood met kaas of roasted porc, verse jus, koffie of thee, een crostini met een gepocheerd ei en scones. Als je wil kan je hier ook nog prosecco, mimosa of croissantje bij nemen. Verder is de zaak natuurlijk prachtig versierd met héél veel lichtjes!”

Het is handig om het kerstontbijt wel van te voren te reserveren, dat doe je hier. Een kerstontbijt van De Wijnhaven kost €14,95,- per persoon en is te boeken tussen 11.00 en 13.00 uur.

De Wijnhaven cafés

nu gesloten11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés