Doen: héél veel lekkers proberen met de proeverij bij de bakkersstudio van Holtkamp

Aangeboden door Bakkersstudio [W]eten 9 oktober 2017

Wie wel eens gebak heeft gehaald bij Bakkerij Holtkamp, kan het beamen: er is daar zó veel lekkers, dat het onmogelijk is om er één ding uit te kiezen. En dat hoeft ook niet meer! Bij Bakkersstudio [w]Eten van Holtkamp is er vanaf nu een proeverij waarbij je allerlei hartig en zoet lekkers kunt proberen.

Het ietwat gevaarlijke aan die proeverij is dat je iedere keer iets anders krijgt. “We hebben zoveel lekkers! Op deze manier proef je ook eens iets anders dan de moorkop of tompouce die je al kent,” vertelt Joanne Turner van Bakkersstudio [w]Eten. “Op dit moment krijg je onder meer een bakje ragout, soep, stukje cheesecake en een mini-bananensoes. In de winter gaan we waarschijnlijk voor een chocoladetaartje en in de zomer wordt het juist citroenbaverois.”

bakkersstudio holtkampDe hele middag kwebbelen

Naast dat het heel leuk is om allerlei nieuwe dingen te proberen, is het natuurlijk ook gewoon gezellig. “Die proeverij is bedoeld zodat je hier de hele middag kan zitten kwebbelen, onbeperkt thee drinken en intussen héél veel lekkere dingen kunt eten.”

Vergeet niet te reserveren

Loopt het water je al in de mond? De proeverij kost €23,50 per persoon en het is handig om twee dagen van te voren te reserveren. Dan staat alles voor je klaar!

Bakkersstudio [W]eten koffiebars

nu gesloten09:30 - 16:00

Dijkshoornseweg 37a, Den Hoorn

Bekijk meer:koffiebars
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Bakkersstudio [W]eten en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.