Tip: ga buiten de deur ontbijten bij dít restaurant

Aangeboden door Bij Best 11 juli 2019

Hoe begin jij de dag? Met een boterham in je ene hand en je tas in de andere, of neem je er even de tijd voor? Zéker nu het bijna zomervakantie is, is het fijn om even rustig wakker te worden. Onze tip: doe het Bij Best op het Vrouwjuttenland.

Met een beetje mazzel is het zonnig en kun je lekker op de terrasboot gaan zitten. De stad is nog helemaal stil, je hoort alleen een paar meerkoetjes om je heen. Vervolgens kun je een lekker ontbijtje bestellen. Op de kaart staat bijvoorbeeld een uitgebreid Engels ontbijt met een gebakken ei, gegrilde tomaatjes, champignons en nog veel meer. Ben jij meer een zoetekauw? Dan moet je zéker het Bij Best Breakfast bestellen: dit ontbijt bestaat uit pancakes met bosbessen en crème fraîche, een gegrilde sandwich met prosciutto, vijgenconfiture en verse tijm, een breagg (dat is een ei gebakken in een broodje), een huisgemaakte crumble, verse jus en een kop koffie of thee naar keuze.

Tekst gaat verder onder de foto

Terras terrasboot bij best
Foto: Bij Best

Gezond ontbijtje

Ga je liever op de gezonde tour? Dan is het ontbijttaartje met havermout en banaan iets voor jou. Alhoewel de Blueberry Coconut ook héél lekker is… Kijk hieronder maar eens!

Tekst gaat verder onder de foto.

bij best
Heerlijk ontbijtje van Bij Best

Verse taart en koffie

Als je liever thuis ontbijt, is Bij Best nog steeds een fijne plek om ’s ochtends naar toe te gaan. De taarten komen dan vers uit de oven en zijn met een beetje geluk nog warm. De barista’s maken met alle liefde een verse kop koffie voor je klaar zodat je de dag écht goed kunt beginnen. Geloof ons: dit wordt een minivakantie in eigen stad!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Best. Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best bars

Gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.