Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe de test om te weten welk valentijnscadeau jij moet kopen

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 9 februari 2019

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: donderdag is het Valentijnsdag. Dikke kans dat je nog geen cadeautje hebt voor je geliefde (of jezelf, dat mag natuurlijk ook). Wij hebben een handig testje voor je gemaakt, zodat je in een paar minuten weet van welk valentijnscadeau van Chocolate Company Café jouw tortelduifje vlinders in de buik krijgt.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Cadeautip: roos van chocolade

Op een doodnormale dinsdag verras jij je lover met een kamer vol kaarsjes en de zin ‘Je lippen zien er eenzaam uit, wil je de mijne ontmoeten?’ rolt moeiteloos over je tong. Ja: cheesy is jouw middlename. We hebben ook voor jou het perfecte valentijnscadeau gevonden: een roos, gemaakt van chocolade. We smelten bij het idee.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolate Company Café Delft. Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Geopend09:30 - 19:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Cadeautip: chocoladehart

Jullie relatie is zo sterk als een rots, niet kapot te krijgen. Geen ruzie is te groot, geen drama is te rampzalig of jullie overleven het. Je geliefde is geen type van tierlantijntjes, maar van ‘doe maar gewoon’. Het chocoladehart daarom op zijn of haar lijf geschreven. Het is een chocoladetablet uit één stuk, met een stevig hart in het midden. Net als jullie liefde.

Cadeautip: bonbons

Jullie kennen elkaar misschien nog maar een paar weken, maar dat is niet te merken aan de hoeveelheid liefde die jullie voelen. Die is vurig, gepassioneerd en ongetemd. De vuurrode boMbons zijn een perfecte afspiegeling van jullie relatie. Vuurrood van buiten met een spannende vulling van ganache, zoete honing en wat wodka.

Cadeautip: love chocolate spoon

Met z’n tweeën onder een dekentje op de bank, terwijl jullie samen een romantische film kijken. Dat is hoe de perfecte avond er voor jullie uitziet. Maar er mist iets… Ah! Het is een dampende kop warme chocolademelk. Maak de warme choco van de love chocolate spoon van Chocolate Company Café. Met dat cadeau wordt jouw lover zeker weten gelukkig.

Cadeautip: truffels

Toen je jouw geliefde voor het eerst zag, smolt je van binnen. En eigenlijk doe je dat nog steeds een beetje, maar weet die ander dat niet… Durf te stap te nemen en zeg het met een doosje truffels, die smelten in je mond. Dan smelt je geheime liefde ook voor jou!

Cadeautip: high love

high choc chocolate company café

Jullie zijn al-tijd in de weer! Dan zijn jullie samen aan het sporten, de volgende keer is het een cursus boetseren en een avond later zitten jullie in een café. Jij maakt je wederhelft gelukkig met iets leuks om te doen. De high love van Chocolate Company Café Delft is daarom het ideale valentijnscadeau. Samen genieten jullie van chocoladefondue, brownie, bonbons en nog véél meer lekkers met een romantisch tintje. Hier maken jullie elkaar écht gelukkig mee!

En, ben je eruit?

chocolate company cafe delft

Al deze superleuke cadeaus zijn gewoon te koop bij Chocolate Company Café in Delft. Ze kosten tussen de €4,65 (het kleine chocoladehart) en €19,25 (de high love). Ga snel langs om jouw perfecte cadeau te scoren, dan weet je zeker dat je niet achter het net vist!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.