Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

IJsjestijd! Dit is wanneer de ijssalons in Delft weer open gaan

Door Rosanne Becker 15 februari 2020

Ondanks dat het weer het nog niet echt toe laat, achter de wolken schijnt altijd de zon! Je kan dus maar beter op de hoogte zijn van wanneer het ijsseizoen 2020 weer gaat beginnen. Wij hebben voor jullie de Delftse ijssalons op een rijtje gezet 🙂 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

IJs & Zo

IJs & Zo heeft het beste ijs van Zuid-Holland, in 2019 won de ijssalon de Gouden IJsspatel. Sinds afgelopen voorjaar hebben zij een vestiging geopend aan de Kruisstraat in Delft waar eerst Hobma’s Corner zat. Nadat het pand een opfrisbuurt heeft gehad stromen de ijsliefhebbers naar binnen. Naast de klassieke smaken heb je ook bijzondere smaken als kinderbueno-ijs en strawberry cheesecake.

IJs & Zo is van half maart tot augustus zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Op de Facebookpagina van IJs & Zo vind je de altijd de actuele openingstijden.


Meer over IJs & Zo Delft ontdekken?

IJs & Zo Delft ijssalons

Kruisstraat 1, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Luciano (Markt & Buitenhof)

Luciano heeft een prachtige ijssalon in het Buitenhof zitten, maar sinds juli 2019 ook een locatie in hartje Delft op de Markt. Met in je ene hand een ijsje en in de andere hand een lekkere kop Luciano Coffee zit je wel goed op het mooie terras van Luciano met uitzicht op de Nieuwe Kerk.

Bij Luciano kan je genieten van 24 verschillende smaken ijs en blijven ze inspelen op de belevingen per seizoen. Zo gaat een ijsje eten bij Luciano nooit vervelen.

Luciano is midden februari weer voor beide locaties geopend van 12.00 tot 18.00 uur voor alle ijsliefhebbers! Op de Facebookpagina van Luciano zie je altijd de actuele openingstijden staan, beide locaties verschillen qua tijd.


Meer over Luciano Markt ontdekken?

Luciano Markt ijssalons

Markt 4, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Lelie (Voorstraat)

Chocolaterie - Gelaterie De Lelie

Iedereen in Delft kent wel De Lelie, ondertussen is het zelfs een Delfts begrip geworden. Bij De Lelie aan de Gasthuislaan kan je het hele jaar door ijs halen, maar vanaf april ook weer bij De Lelie in de Voorstraat. Let op: bij mooi weer is de kans groot dat de ijswinkel eerder open gaat. Op de Facebookpagina van De Lelie zie je altijd de actuele openingstijden.

We zijn nog niet klaar! Wist je dat De Lelie zo’n enorm succes is dat zij de grote vraag niet meer aankunnen? Binnenkort zal De Lelie een vestiging openen buiten de Delftse stadsgrenzen. Wij hebben de hints aandachtig bestudeerd en denken dat de inwoners van Nootdorp binnenkort erg blij gaan worden!

Foto: Facebook De Lelie

Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Otelli

Otelli
Foto: Facebook Otelli

Het ijs van Otelli wordt altijd vers in Haarlem gemaakt en vanuit daar leveren zij hun overheerlijke ijs bij de locaties in Delft. En dat niet op één locatie, maar twee. Sinds afgelopen ijsseizoen heeft Otelli op de Molslaan nog een tweede vestiging Otelli To Go geopend. Bij Otelli op de Markt kan je het hele jaar door genieten van hun ijs en dat is niet het enige! Ze verkopen er ook overheerlijk gebak van Koekela en Belgische wafels. Yummie!

Otelli op de Molslaan gaat halverwege maart weer open. Voor de precieze datum kan je het beste de Facebookpagina van Otelli in de gaten houden.


Meer over Otelli Gelateria & Espressobar ontdekken?

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

Geopend10:00 - 18:00

Markt 49, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Jans

Je hebt vast wel eens geluncht of een heerlijk gebakje gegeten bij Jans, maar …binnekort kan je er ook weer komen voor de lekkere schepijs! Half maart geniet je lekker van je ijsje op het terras op de Brabantse Turfmarkt terwijl je ondertussen het prachtige Rijksmonumentale pand aan het bekijken bent.

Houdt de Facebookpagina van Jans goed in de gaten als je precies wilt weten vanaf wanneer jij je ijsje kan halen bij Jans!


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft koffiebars

Geopend09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Pavarotti Dolce

Foto: Facebook Pavarotti Dolce Delft

We kunnen al een tijdje genieten van de overheerlijke pizza’s en pasta’s bij Pavarotti in het oude stationsgebouw. Sinds afgelopen jaar kunnen we direct na het nuttigen van zo een lekkere pizza of pasta doorrollen naar Pavarotti Dolce, de ijssalon zit namelijk op de hoek. Je kunt hier terecht voor lekker Italiaans ijs, maar ook voor een bubblewafel en freakshakes.

Pavarotti Dolce Delft is in maart weer geopend. Voor de actuele openingstijden kan je het best de Facebookpagina van Pavarotti Dolce in de gaten houden.


Meer over Pavarotti Dolce ontdekken?

Pavarotti Dolce ijssalons

Geopend12:00 - 21:00

Stationsplein 14, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Beaarts

IJssalon Beaarts vind je net buiten het centrum van Delft, maar dat is zeker geen excuus om er geen ijsje te halen volgens veel Delftenaren. De familie heeft namelijk al 80 jaar het maken van ijs in de vingers.

Er zijn vast ijs-fans die staan te popelen om een ijsje van de bekende ijssalon Beaarts. Helaas is bij ons nog niet bekend wanneer deze ijssalon aan de Julianalaan open gaat. Nog even geduld, dus!


Meer over Ijssalon Beaart Delft ontdekken?

Ijssalon Beaart Delft ijssalons

Geopend12:00 - 21:00

Julianalaan 37, Delft

Bekijk meer:ijssalons

Leuk volgens Rosanne: ‘Bij deze kledingwinkel stap ik nooit met lege handen naar buiten’

Of je nu toerist of (nieuwe) Delftenaar bent: voor tips over leuke plekjes, kun je het beste bij een...

De McDonald’s aan de Brabantse Turfmarkt gaat voorlopig nog niet open

Weet je nog? 7 x deze toffe winkels zaten ooit in Delft

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.