Dit zijn de beste slagers volgens Delftenaren

Door Iris Olsthoorn 11 juli 2018

Voor op de BBQ, als feestmaal of gewoon bij je AVG-tje: veel mensen houden wel van een goed stukje vlees. Maar waar in Delft haal je nou de beste biefstukken of kippenpoten? We vroegen het jullie op Facebook naar jullie favorieten. De top 3: 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Slagerij Lander

Deze slagerij op de hoek van de Buitenwatersloot en de Graswinckelstraat wordt door velen van jullie genoemd. Niet zo gek dat deze ambachtelijke slagerij zo bekend is, want hij zit al meer dan een eeuw in Delft! Sommige Delftenaren komen hier hun hele leven al.


Ambachtelijke slagerij Lander slagers

Nu open08:00 - 18:00

Graswinckelstraat 1, Delft

Bekijk meer:slagers

Slagerij Verbree

‘De beste slager van Delft’, wordt er over Slagerij Verbree gezegd. Deze slagerij zit al honderd (!) jaar in Delft en de familie Verbree snijdt hier nog iedere dag de lekkerste koteletjes en biefstukjes voor je.

Slagerij Verbree slagers

Nu open08:00 - 17:30

C. Fockstraat 145, Delft

Bekijk meer:slagers

Slagerij Van Geest, Den Hoorn

Er is nog een slagerij die veel genoemd wordt. Deze ligt vlak buiten de stadsgrenzen van Delft: Slagerij Van Geest in Den Hoorn. De slager wordt vooral geroemd om zijn vlees (hèhè) en waar het vandaan komt: de slager werkt samen met een boer waar de koeien en kalfjes lekker buiten staan en weinig stress hebben. Fijn!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.