Dit zijn de beste pizzeria’s van Delft volgens jullie

Door Iris Olsthoorn 16 maart 2019

Als je trek hebt in een lekkere pizza, kun je in Delft op héél veel plekken terecht. Dat blijkt wel uit de enorme stroom aan reacties die binnenkwam op onze oproep. Toch waren er een paar pizzeria’s die opvallend vaak als favoriet gekozen werden. We zetten de vijf met de meeste stemmen op een rijtje, in willekeurige volgorde: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stromboli

stromboli delft

Wil je goede pizza eten, maar heb je geen zin om in een stoffige, oude pizzeria te zitten? Dan zit je bij Stromboli aan het juiste adres. En wat wil: de pizza’s zijn volgens jullie ook nog eens heerlijk! ‘Heerlijke bodem en goed gevuld’, klinkt het bijvoorbeeld in de reacties. Ook niet geheel onbelangrijk: de bediening schijnt er top te zijn.


Meer over Restaurant en wijnbar Stromboli ontdekken?

Restaurant en wijnbar Stromboli restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Markt 6-10, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Pavarotti

Foto: Pavarotti

Pavarotti in het oude stationsgebouw is nog niet zo lang open, maar heeft nu al de harten van veel pizzalovers veroverd. ‘Echt een aanrader, goed belegd en goed gekruid’, zegt een fan. ‘Heerlijke pizza, fijn personeel, top restaurant’, zegt de ander. En mocht je trek hebben in een dessert na je pizza, raadt een andere fan je de tiramisu aan.


Meer over Pavarotti Delft ontdekken?

Pavarotti Delft italiaanse restaurants

Nu open09:00 - 01:00

Stationsplein 14 - 22, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

La Fontanella

la fontanella
Foto: La Fontanella

La Fontanella is de oudste pizzeria van Delft en bij veel Delftenaren ook al jaren lang favoriet. De pizzeria wordt geroemd om zijn grote, dunne en knapperige pizza’s. ‘Je kunt er vlees en vis eten en de menukaart is zeer uitgebreid’, vertelt een fan. Mocht je hier binnenkort aanschuiven, raden veel Delftenaren je aan de pizza Pazza eens te proeven.


Meer over La Fontanella ontdekken?

La Fontanella italiaanse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Verwersdijk 30, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Ciao Express

ciao express delft

Meer zin om thuis op de bank een pizza naar binnen te schuiven? Dan is pizzabezorger Ciao Express volgens veel Delftenaren een echte aanrader. ‘Echte Italiaanse pizza voor weinig geld!’ en ‘De lekkerste pizza, en niet alleen van Delft’, klinken de veelbelovende reacties.


Meer over Ciao Express Delft ontdekken?

Ciao Express Delft italiaanse restaurants

Nu gesloten16:00 - 21:45

Huyterstraat 6, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Pizza Dennis

pizza dennis

Ook Pizza Dennis doet het goed bij Delftenaren. Veel fans komen er graag vanwege de shoarma pizza. Eén fan wordt zelfs zo blij van deze pizza’s, dat hij zijn nachtrust er voor opgeeft: ‘Pizza van Pizza Dennis: maak mij daar maar wakker voor!’


Meer over Pizza Dennis ontdekken?

Pizza Dennis pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 00:00

Nieuwstraat 8 , Delft

Bekijk meer:pizzeria's
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.