Dit zijn de beste bonbons van NL volgens Kassa en ze zijn te koop in Delft

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 13 juni 2018

Voor een een bonbonnetje (of twee, drie) kun je ons midden in de nacht wakker maken. Al helemáál als ze door Kassa zijn getest als de allerlekkerste van Nederland! En raad eens: ze zijn gewoon te koop in Delft bij Chocolate Company Café. 

chocolate company cafe delftKassa testte bonbons van zes verschillende winkels, zoals Godiva en Jamin. De bonbons van Chocolate Company kwamen als beste uit de test en kregen van de beroemde chocolatier Kees Raat maar liefst een negen. Hij vertelt in Kassa waarom: “De bonbons zijn heel erg mooi gemaakt, het is echt klasse. Je ziet het aan de kleuren en de glans: hier is aandacht aan besteed. Ook qua smaak zijn de bonbons goed. De bonbon met pistache is bijvoorbeeld niet te zoet en heeft een lekkere nasmaak. Geweldige bonbons!”

Wisselende smaken

Het is niet zo gek dat de bonbons van Chocolate Company zo’n hoge beoordeling krijgen, want ze worden met de hand gemaakt. De bonbons zullen je trouwens niet snel vervelen, want er zijn veel verschillende  (seizoens)smaken: denk aan pistache, mango, jasmijnthee, lavendel, kokos en panna cotta.

chocolate company cafe delftPerfect cadeau

Wij zeggen: ideaal cadeautje aan jezelf óf bijvoorbeeld voor Vaderdag! Is jouw pa niet zo van de bonbonnetjes? Dan kun je hem ook één van de blikjes met chocoladefondue cadeau (voor maar €9,90!) doen. Je kunt het blikje gewoon op de barbecue zetten en er vervolgens fruit en koekjes in dippen als heerlijk toetje. En als je dan toch bij Chocolate Company Café bent, kun je er meteen even lunchen of koffie drinken met een taartje. En: neem lekker een doosje bonbons mee voor jezelf 😉

Benieuwd wat Kassa nog meer te zeggen heeft over de bonbons van Chocolate Company? Kijk dan hier het fragment terug:

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Nu open09:30 - 20:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.