Dit restaurant is nog maar een jaar open en krijgt nu al fantastische recensies

Aangeboden door Restaurant Kruydt 1 april 2019

Het is nog maar een jaar geleden dat restaurant Kruydt zijn deuren opende aan de Paardenmarkt. Maar als je kijkt naar de hoeveelheid positieve recensies van onder meer de Gouden Pollepel, Gault Millau en de WijnSpijs Magazine, zou je denken dat de zaak al járen een gevestigde naam is.

restaurant kruydtDe ene gerenommeerde recensent is nog lovender dan de ander. “We stellen vast dat Kruydt een geweldige aanwinst is. Kundig, klassiek, fijne porties en zeer verrassend”, schreef de Gouden Pollepel in het AD. Verder is het magazine WijnSpijs is bijzonder te spreken over het restaurant. Ze verkozen Kruydt zelfs tot ‘Beste WijnSpijs restaurant van de maand februari’. Ook de gasten zijn bijzonder in hun sas met het nieuwe restaurant. ‘Het is echt een feestje om hier te eten’, schreef Mary in januari op Tripadvisor. 

Alle specialiteiten op de kaart

restaurant kruydtAl die positiviteit is wel een feestje waard, vinden chef Pieter-Jan Both en gastheer Dennis Vos. Daarom geniet je van 1 tot en met 13 april van een specialiteitenmenu. Het menu is samengesteld met gerechten die in het afgelopen jaar het meest zijn gewaardeerd door de gasten. Je kunt kiezen uit drie, vier of vijf gangen. En omdat het tenslotte een verjaardag is, krijg je vooraf een glas bubbels met bites uit de keuken.

Lunch of diner

Heb je ’s avonds geen tijd of zijn er geen tafels meer beschikbaar? Geen paniek, ook tijdens de lunch wordt dit feestelijke menu geserveerd. Om zeker te zijn van een plekje kun je meteen reserveren; dat doe je via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Kruydt. Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt bars

Nu open10:00 - 22:30

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:bars

adv.