Dit is waarom lunchen met chocolade het beste idee ooit is

Aangeboden door Quetzal Delft 30 augustus 2018

Als wij zeggen ‘lunch’, zeg jij waarschijnlijk broodje kroket, salade of tosti. Maar heb je ook wel eens gedacht aan lunchen met chocolade? Het kan bij chocoladebar Quetzal en is serieus het beste idee ooit. Want zeg nu zelf: van chocolade wordt ieder mens gelukkig! Deze vijf dingen kun je bestellen als lunch bij Quetzal.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wafels met véél chocolade

wafel quetzal

Belgische wafels zijn altijd lekker en al helemaal met de chocolade van Quetzal. “We hebben vloeibare chocolade in de varianten wit, melk, puur en extra puur. Je kunt zelf kiezen welke variant je op de wafel wilt”, vertelt eigenaresse Linda van Quetzal. “Naast de chocolade kun je de wafel extra lekker maken met ijs, slagroom en fruit.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Quetzal Delft Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten12:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Flensjes met banaan, slagroom en… chocolade!

Flensjes bestellen bij Quetzal is een feest! Bestel je ‘gewoon flensjes’ dan krijg je een variant met banaan en slagroom. “Wil je een nog groter feest op je bord, dan kun je het aanvullen met ijs, vers fruit en natúúrlijk vloeibare chocolade”, aldus Linda. Klinkt nu al als een superlekkere lunch!

Croissantje met chocolade en brie

wafel quetzal

 

Heb je ooit wel eens een croissant met vloeibare chocolade gegeten? We kunnen je vertellen: dat is echt een topcombinatie en hij is te krijgen bij Quetzal. “We hebben ook een combinatie met brie en vloeibare chocolade”, vertelt Linda. “We doen de brie op een warme croissant waardoor de brie en chocolade heerlijk door elkaar heen smelten.”

American pancakes met fruit en vloeibare choco

 

Alleen bij het zien van deze foto ga je al watertanden… “Dit is echt een heerlijke lunch. We serveren de american pancakes met vers fruit en verschillende soorten vloeibare chocolade. Heb je zin in slagroom of ijs erbij? Dan kan dat natuurlijk ook!”

IJscoupe met brownie

 

Wat is een maaltijd zonder toetje? Juist: daar is weinig aan. Zorg dat je nog een beetje ruimte overhoudt voor het dessert, want ook die is ook onwijs lekker. “We hebben ijscoupes met vanilleijs, slagroom en vloeibare chocolade in een smaak naar keuze. Ook deze kun je weer helemaal uitbreiden met bijvoorbeeld stukjes brownie, banaan of Maltesers.”

Heb je al helemaal trek gekregen? Trommel dan je chocoladevrienden op en plan je eerstvolgende lunchdate bij Quetzal!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.