Dit is waarom Leonidas de perfecte plek is om een feest te geven

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 6 september 2017

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest, verjaardagsfeest of een ander partijtje? Denk dan aan Lunchcafé Leonidas! Waarom? Hierom:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Er is meer dan genoeg ruimte

lunchcafé leonidasLunchcafé Leonidas heeft maar liefst 120 zitplaatsen. Dat betekent dat je hier met gemak je complete gezelschap kwijt kunt: ook als je met een kleiner clubje bent.

Je kunt de ruimten helemaal voor jezelf hebben

lunchcafé leonidasHet pand van Leonidas bestaat uit verschillende gedeelten die kunnen worden afgesloten of open gezet. Hierdoor kan de ruimte helemaal voor jou gezelschap worden afgesloten, ook de tuin! En wil je ’s avonds eten bij Leonidas? Dan heb je het café sowieso voor jezelf. Let op: je moet dan wel met minimaal twintig mensen komen. In de avond wordt er een high diner geserveerd: je leest er hier alles over.

Het eten is betaalbaar én vers

lunch leonidasZo betaal je voor een lunch met soep en een broodje €10,50. Daarvoor krijg je één van de acht huisgemaakte soepen en een vers broodje met bijvoorbeeld huisgemaakte kroketjes of zalm. Wil je in de avond eten bij Leonidas? Dan kan dat ook (op aanvraag). Er wordt voor €23,95 een uitgebreid zesgangen menu geserveerd. De gangen bestaan uit allerlei kleine gerechtjes waar je de hele avond zoet mee bent. Leonidas werkt uitsluitend met verse producten die speciaal voor jou worden ingekocht, dus vergeet niet van te voren te reserveren.

Lunchcafé Leonidas lunch

nu gesloten10:00 - 18:00

Choorstraat 24

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie