Hier bestel je superlekkere sushi in Delft

Aangeboden door Shabu to go Delft 14 december 2018

Van nigiri’s tot maki’s en van sashimi tot poké bowls: sushi gaat er altijd wel in. Maar waar moet je zijn voor echt goede sushi? Bij Shabu to go! We geven vijf redenen waarom je vanavond nog sushi wilt bestellen bij Shabu to go in Delft.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Altijd iets anders op het menu

Bin in zijn keuken

De menukaart van Shabu to go verandert regelmatig, waardoor je altijd wordt verrast. “Zo hebben we laatst veel vegetarische producten toegevoegd”, vertelt chefkok Bin. “Denk aan sushi met gekarameliseerde omelet en zelfs een box vol vegetarische sushi. Daarnaast hebben we altijd een aantal wisselende ‘specials’: dit zijn sushi die nét even anders dan anders zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van sushi met geflambeerde beef of gefrituurde kip en avocado?”

Goede service

shabu to go delft
Wil je je sushi ter plekke opeten? Dat kan ook!

Heel belangrijk bij een afhaal- en bezorgrestaurant: service. Daar letten de medewerkers van Shabu to go op. Phuong: “We proberen ervoor te zorgen dat mensen zich hier thuis voelen. We maken gezellig een praatje en helpen klanten als ze er niet uitkomen met een bestelling via internet. Daarnaast staan we altijd open voor feedback. Is de zalmmousse niet op smaak? Dan gaan we meteen zelf proeven en kijken hoe we het kunnen verbeteren.” Verder zijn speciale verzoekjes ook welkom bij Shabu to go. “Wil je een box met alleen veganistische sushi? Geen probleem! Ook als je bijvoorbeeld glutenvrij eet, kunnen we dat voor je maken.”

Kwaliteit staat op 1

Het keurmerk van Bureau de Wit

Bij sushi is het superbelangrijk dat de kwaliteit goed is. Daar schenkt Bin veel aandacht aan. “Ik werk bijvoorbeeld alleen met superverse vis. De vis die vandaag van de visafslag komt, wordt meteen gefileerd en dezelfde dag verwerkt.” Verder maakt Bin de sushi nooit vooraf. “Op het moment dat we een bestelling krijgen, ga ik de sushi pas rollen. Zo blijft de kwaliteit van de ingrediënten optimaal.” Shabu to go in Delft let zelfs zó goed op de voedselveiligheid, dat ze een keurmerk hebben ontvangen van Bureau de Wit. “Dit is het tussenbedrijf van de Voedsel- en Waren Autoriteit. Ons filiaal scoort zelfs het beste van alle Shabu to go’s in Nederland!”

Er is meer dan sushi

Heb je éven geen zin in nigiri, shashimi of maki? Shabu to go heeft meer op het menu staan dan sushi. “We hebben bijvoorbeeld ook poké bowls: die zijn enorm populair”, vertelt filiaalmanager Phuong. “Daarnaast hebben we warme gerechten. Denk hierbij aan ramen met kip teriyaki of gegrilde zalm met rijst. Heel lekker op een koude dag!”

Bezorging in Delft én omstreken

Heb je héél veel zin in sushi, maar geen zin om het huis uit te gaan? Shabu to go bezorgt in Delft en omstreken. Dus ook als je in Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, Rijswijk of het uiterste puntje van Tanthof woont: de bezorger brengt de sushi, ramen of poké bowl bij je thuis.

Zorg trouwens dat je snel bestelt bij Shabu to go. Want bij een bestelling vanaf €35,- krijg je een van de vier verschillende snowglobes cadeau! Trek gekregen? Bestel dan meteen via de onderstaande oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shabu to go Delft. Meer over Shabu to go Delft ontdekken?

Shabu to go Delft sushi restaurants

Nu open13:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.