Watertanden! Dit is het allerpopulairste gerecht van Le Vieux Jean

Aangeboden door Le Vieux Jean 11 juli 2018

Natuurlijk zijn alle gerechten van Le Vieux Jean een feestje om te eten, maar ieder seizoen is er één gerecht dat wel heel populair is bij de gasten. Chefkok Robert Jan Polman vertelt welke dat is en wat het zo lekker maakt.

“Het meest populaire gerecht op dit moment is het gepocheerde eitje met dungesneden Pata Negra ham, luchtig aardappelschuim en geschaafde zomertruffel. Het is niet aan te slepen.” Robert Jan vertelt hoe dat komt: “Het klinkt als een ‘zomers’ gerecht. Daarnaast is het lekker licht en de combinatie van vaste, luchtige en krokante componenten is heel erg prettig om te eten.” Hoe hij dit heeft bedacht? “Onafhankelijk van elkaar zijn de producten natuurlijk al hartstikke lekker. Als je ze vervolgens bij elkaar stopt in één gerecht, kan het eigenlijk niet meer misgaan.

Nog meer lekkere gerechten

Naast dit gerecht staan er natuurlijk nog veel meer leuke gerechten op de menukaart van Le Vieux Jean. Je kunt deze bekijken op de splinternieuwe website van het Franse restaurant. Robert Jan vertelt hierover: “De vorige was al aardig oud en dus was het tijd voor vernieuwing. Op de nieuwe site vind je naast de menukaart ook handige informatie over onze zaalverhuur en zelf geïmporteerde wijn.” En: je kunt hier ook meteen reserveren!

Le Vieux Jean restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Heilige Geestkerkhof 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.