Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is dé cocktail van deze zomer

Aangeboden door De Wijnhaven 28 juni 2019

Geen grap: bij De Wijnhaven hebben ze een cocktail met… bier! En geloof ons, dit wordt hét drankje van deze zomer. We vertellen waarom.

Wie vaker bij Café de Wijnhaven komt, weet dat ze hier verrassende cocktails serveren. “We wilden weer iets origineels op de kaart zetten en kwamen op cocktails met bier”, vertelt barvrouw Robin. “We hebben daarvoor ons eigen witbier laten brouwen: die doet het heel goed in een cocktail.”

Deze varianten kun je bestellen

Maar goed, wat zit er nog meer in de cocktail behalve het Wijnhaven Wit? “We maken ze met tonic”, vertelt Robin. “Mijn persoonlijke favoriet is de cucumber craze, die maken we met Luscombe cucumber tonic en bevroren komkommer. De gushing grapefruit is ook superlekker: die maken we met Luscombe grapefruit tonic en bevroren grapefruit. Verder hebben we een variant met Thomas Henry cherry tonic en bevroren kersen.”

Ideaal voor op het terras

De cocktail is trouwens niet voor niets een echt zomerdrankje: “Hij is heel verfrissend. Je moet hem gewoon komen testen op ons terras, dan ontdek je het vanzelf!”


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Gesloten11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.