Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Diner met vrienden, familie of collega’s: deze locatie heb je voor jezelf

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 4 november 2019

De tijd van etentjes, borrels en andere gezelligheden rondom de feestdagen komt eraan. Als je zoekt naar een locatie waar je leuk én betaalbaar kunt lunchen, borrelen of dineren met een groep, kun je daar bij deze mee stoppen. Lunchcafé Leonidas is daar heel geschikt voor. We vertellen waarom!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Je weet waar je aan toe bent

lunchcafé leonidas luncharrangement

 

Niets is vervelender dan een gepeperde rekening achteraf. Bij Lunchcafé Leonidas weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo kun je ’s avonds genieten van een high dinner: voor maar €29,95 krijg je zes gangen, onbeperkt drankjes en koffie met bonbons achteraf. Ook lunchen bij Leonidas kost niet de wereld. Zo betaal je voor een huisgemaakte soep met een luxe belegd broodje maar €10,50. Borrelen kan voor €14,95 per persoon. Je mag dan twee uur onbeperkt drankjes bestellen en je krijgt bijpassende hapjes. Bekijk hier de hele menukaart.


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Geopend09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Je hebt een ruimte voor jezelf

lunchcafé leonidas personeelsfeest

De tuinkamer die aan de tuin grenst, leent zich heel erg goed voor groepen. Je kunt hier bijvoorbeeld eerst vergaderen en daarna doorgaan met de kerstborrel. Natuurlijk is het ook mogelijk om met familie of vrienden te lunchen of dineren. In de avond is de complete zaak beschikbaar voor groepen: vanaf 25 man is de hele zaak voor jou. Leonidas heeft in totaal 120 zitplaatsen, dus ook een grotere groep kun je hier kwijt.

Je bent altijd welkom!

lunchcafé leonidas

Officieel is Lunchcafé Leonidas alleen op vrijdagavond geopend. Ben je met een groep van 25 personen of meer? Dan gaat de zaak speciaal voor jou open op elke andere gewenste avond. Enthousiast geworden? Reserveren kan door te bellen naar 015 2157821.

Lees ook:

borrelen leonidas wijn drinken borrel uit eten

Hier kun eten voor een vaste prijs van €23,95 (mét drankjes)

Er gaat niets boven een vrijdagavond met een lekker drankje en een uitgebreide maaltijd. Heb je geen...
leonidas delft

Psst… Insidertip: dit groene terras in de binnenstad is heerlijk rustig

Op sommige dagen heb je wél zin om op een terras te zitten, maar wil je geen drukte om je heen. De t...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.